Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

VIASAT sāk rādīt Latvijā pirmo augstas izšķirtspējas mūzikas kanālu – MTVN HD

Ilze Gabrāne, 01.02.2010. 11:45 | komentāri (3)

No šodienas, 1.februāra, digitālās satelīttelevīzijas operators VIASAT saviem skatītājiem piedāvā jaunu augstas izšķirtspējas kanālu MTVN HD (MTV Nickelodeon HD). MTVN HD ir pirmais starptautiskais augstas izšķirtspējas kanāls Latvijā, kas veltīts mūzikai un bērnu pārraidēm.
VIASAT sāk rādīt Latvijā pirmo augstas izšķirtspējas mūzikas kanālu – MTVN HD

MTVN HD ir jau otrais augstas izšķirtspējas kanāls, ko VIASAT piedāvā saviem skatītājiem. Pirmais kanāls National Geographic Channel HD nonāca pie skatītājiem jau pērnā gada vasarā.

Valts Ermansons, VIASAT Latvija vadītājs: „MTVN HD ir skatītāju iecienīts mūzikas un bērnu programmu kanāls visā Eiropā un tagad tas būs pieejams arī skatītājiem Latvijā, ļaujot pilnībā izbaudīt augstas izšķirtspējas kanāla priekšrocības. Jaunais kanāls ir ilgi gaidīts un spēcīgs papildinājumus mūsu augstas izšķirtspējas kanālu piedāvājumam.”

Kanāls MTVN HD apvieno labāko izklaidi no mūzikas kanāliem MTV un VH1, un to brīvdienu rītos papildinās bērniem domātais kanāls Nickelodeon. Kanāls raidīs 24 stundas diennaktī. MTVN HD piedāvās plašu ekskluzīvu mūzikas programmu klāstu un koncertus, tajā skaitā MTV Europe Mūzikas Balvas pasniegšanas ceremoniju un dažādus mūzikas festivālus.

Jaunais kanāls papildinās esošo VIASAT augstas izšķirtspējas HD kanālu piedāvājumā par Ls 0,99 mēnesī. Līdz ar to VIASAT piedāvātā HD kanālu paketi par ļoti pieejamu cenu tiem, kuri vēlas izbaudīt augstas izšķirtspējas kanālu priekšrocības.

MTVN HD būs pieejams VIASAT Zelta abonentiem, kas izvēlējušies abonēt HD kanālu piedāvājumu, kurā šobrīd jau ietilpst kanāls National Geographic HD.

Lai pilnībā izbaudītu HD kanālu priekšrocības, ir nepieciešams televizors, kas ir HD ready vai Full HD, kā arī nepieciešams VIASAT PlusHD uztvērējs. Pērn maijā VIASAT sāka piedāvāt jaunāko HD PVR TV uztvērēju, kas ne tikai nodrošina iespēju uztvert un pārraidīt HD jeb augstākās izšķirtspējas kanālus, bet ir arī pirmais kompleksais risinājums, apvienojot programmu ierakstīšanas (PVR) un elektroniskā programmu gida (EPG) funkcijas. VIASAT PlusHD nodrošina augstu TV video (Full HD) un audio signāla kvalitāti (Dolby Digital 5.1).


Par VIASAT

VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākās mediju grupas Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. VIASAT sasniedz apmēram 125 milj. cilvēku 29  valstīs ar bezmaksas TV kanāliem Čehijā, Ungārijā, Slovēnijā, Bulgārijā, Maķedonijā un Ganā, kā arī Ukrainā, un maksas kanāliem centrālajā un Austrumeiropā, kā arī ASV. MTG grupa ir lielākais akcionārs Krievijas neatkarīgajā TV grupā CTC Media.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV