Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sestdien VIASAT SPORT BALTIC tiešraidē KHL Zvaigžņu spēle

Ilze Gabrāne, 28.01.2010. 12:02

Sestdien, 30 janvārī, pulksten 15:10, VIASAT SPORT BALTIC (VSB) skatītājiem tiešraidē no Minskas piedāvās ilgi gaidīto Kontinentālās hokeja līgas „Zvaigžņu spēli”, kur uz ledus kāps arī Marsels Hosa un Sandis Ozoliņš.

Šās sezonas KHL „Zvaigžņu spēles” starta pieciniekā līdzjutēji iebalsojuši divus Rīgas „Dinamo” spēlētājus – līgas labāko vārtu guvēju Marselu Hosu un komandas kapteini Sandi Ozoliņu. Jaromira Jāgra starta pieciniekā rīdzinieki spēlēs kopā ar Masakavas „Dinamo” uzbrucēju Matiasu Veinhandlu, Maskavas „Spartak” uzbrucēju Branko Radivojeviču un kanādiešu aizsargu Kevinu Dalmenu no Astanas „Baris”. Vārtus kā pirmais sargās soms Kari Ramo, kurš pārstāv Omskas „Avangardu”. Pretinieku, Alekseja Jašina vienības, starta piecinieks izskatās šādi – uzbrucēji Aleksejs Morozovs („Ak Bars”), Aleksandrs Radulovs („Salavat Julajev”), Maksims Sušinskis („SKA”), aizsargi Sergejs Zubovs („SKA”) un Iļja Ņikuļins („Ak Bars”), savukārt vārtos pirmais stāsies Georgijs Gelašvili no „Lokomotiv”.

VSB - KHL TV partneris

VSB ir 2009./2010. gada KHL sezonas televīzijas partneris, kas izmanto tiesības pārraidīt plašāko spēļu apjomu TV ekrānos Baltijas valstīs, tai skaitā - Latvijā. Šosezon VSB ēterā var just līdzi Rīgas "Dinamo" cīņai KHL, sekojot līdzi visām mājas un izbraukumu spēlēm (no kurām pieejams signāls). VSB piedāvā ekskluzīvas tiešraides no KHL regulārā čempionāta un izslēgšanas turnīra (play-off) spēlēm, neizpaliks arī Zvaigžņu spēle. VSB sezonas laikā kopskaitā piedāvās aptuveni 100 spēļu pārraides un katru nedēļu nodrošinot vismaz divas tiešraides.


Informācija par VIASAT SPORT BALTIC

VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Vairāk:    
www.viasatsport.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV