Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ar QooQoo krekliņu uz Rīgas Modes nedēļas afterparty

Maija Meijere, 16.03.2010. 16:33

26.martā klubā “Amber Night” Rīgas Modes nedēļas ietvaros notiks zīmola Qooqoo un modes bloga Stuff’n’Style oficiālais afterparty „QooQoo Stuff'n'Style”, kurā tiks prezentēta QooQoo jaunākā kolekcija, kā arī tiks apbalvoti konkursa „Style is...” uzvarētāji.
Ar QooQoo krekliņu uz Rīgas Modes nedēļas afterparty

Tā kā stils iet roku rokā ar modi un ir neizbēgama personības radošuma izpausmes forma, tad blogs Stuff’n’Style sadarbībā ar modes zīmolu QooQoo aicina ikvienu piedalīties modes un stila fotokonkursā „Style is...”, un kļūt par unikāla krekliņa autoru. Lai piedalītos konkursā:

1)    jāiesūta fotogrāfija, kura vispilnīgāk atspoguļo paša dalībnieka unikālo stilu;
2)    kopā ar fotogrāfiju nepieciešams arī pāris vārdos raksturot savu stilu, pabeidzot teikumu, kurš sākas ar vārdiem Style is... (Stils ir...).

Izdomai nav robežu, tāpēc 3 asprātīgāko un interesantāko darbu autori balvā saņems speciāli viņiem radītus unikālus krekliņus no QooQoo, bet vēl 10 žūrijas izvēlēti uzvarētāji saņems ielūgumus uz „QooQoo Stuff’n’Style” ballīti un modes skati klubā Amber Night (Elizabetes ielā 55).

Fotogrāfijas un tekstu iesūtīt style@qooqoo.lv līdz 20.martam, norādot savu vārdu, e-pastu un telefona nr.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV