Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tiek izsludināts video konkurss "Studentu rekordi" un veidota studentu rekordu e-grāmata

Līga Gablika, 10.08.2010. 09:53

Grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki "Studentu paradīze" izsludina video konkursu "Studentu rekordi", kur ikviens aicināts visai pasaulei parādīt aizraujošas spējas, ideju un aktivitāti. Visi iesūtītie rekordi tiks iekļauti pirmajā studentu rekordu e – grāmatā.
Tiek izsludināts video konkurss "Studentu rekordi" un veidota studentu rekordu e-grāmata

Konkursā aicināts piedalīties ikviens students, kurš pats vai kopā ar draugiem, kursa biedriem spēj veikt vēl nebijušu rekordu - ātrākais skrējiens no puišu līdz meiteņu kopmītnēm, visvairāk studentu vienā Mini Cooper, spēja visātrāk iemācīties ķīmijas formulu no galvas u.c., kādu vien studenta iztēle spēj radīt! Veiktais rekords līdz 17. septembrim ir jānofilmē, jāaugšupielādē youtube.com un jāatsūta pieteikums uz paradizesvideo@gmail.com. Visi iesūtītie video tiks publicēti www.studentuparadize.lv, kur notiks balsošana par aizraujošāko rekordu. Katru nedēļu labākie video tiks demonstrēt raidījumā SEMS.

Aizraujošākie 10 rekordi tiks noteikti, balstoties uz skatītāju balsojumu, skatījumu skaitu un žūrijas vērtējumu. Pirmās vietas ieguvēji dosies neaizmirstamā kruīza ceļojumā četrām personām pa Baltijas jūru uz Stokholmu kopā ar Tallink, otrās vietas ieguvēji izbaudīs aizraujošu lēcienu ar gumiju divām personām, ko piedāvā Latvijas Gumijlēcēju klubs. Pārējo vietu ieguvējiem veicināšanas balvas no pludmales atpūtas centra „Brazīlija". Vairāk par konkursu un ar konkursa nolikumu var iepazīties www.studentuparadize.lv sadaļā Konkurss.

„Šādu konkursu izsludinām, jo vēlamies visiem parādīt, cik radoši un atraktīvi spēj būt studenti – kā zināms, studentu iztēlei un jaunības trakumam robežu nav! Arī "Studentu paradīze" ir rekords, jo tie ir lielākie mācību gada atklāšanas svētki studentiem visā Baltijā, un šo rekordu ir radījuši studenti!" tā svētku projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

"Studentu paradīze" ir grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki, kas 24. septembrī ar „Swedbank" jauniešu programmas OPEN atbalstu notiks Arēnā Rīga un vienos vairāk kā 10 000 jauniešu no visas Latvijas. Svētkos uz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no ASV, Lielbritānijas un Latvijas. Par šī gada galvenajiem māksliniekiem atzīti: Dollarman (ASV) - kurš uzstāsies ar tādām dziesmām kā Rock This Party, Sound Of Freedom u.c.; Londonas lielāko klubu DJ Gabbi Lopez (UK) un Latvijas alternatīvā roka leģendas „Pienvedēja Piedzīvojumi" (LV). Biļetes jau šobrīd nopērkamas Biļešu Servisa kasēs.

"Studentu paradīzi" atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, European Hit Radio, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, AXA. Tavas dzīves ritms, Tallink Hotel Riga, Tallink, Latvijas Gumijlēcēju klubs, 1188.lv, DELFI, Rīgas Dome, JCDecaux, I/C Olimpia, Double Coffee, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV