Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Radošajā telpā Tasty atvērts Ziemassvētku dāvanu veikaliņš

Radošā telpa Tasty, 14.12.2010. 09:06

Jau trešo gadu radošā telpa Tasty, kas atrodas Rīgas centrā Martas ielā 1, pirms Ziemassvētkiem piebremzē izstāžu darbību un atbrīvo telpu dāvanu veikaliņam. Lai atšķirtos no neskaitāmajiem pirmssvētku tirdziņiem, dāvanu veikaliņā pārdodamo lietu un priekšmetu atlase ir bijusi sevišķi rūpīga.
Radošajā telpā Tasty atvērts Ziemassvētku dāvanu veikaliņš

Tasty komanda ir izvēlējusies pašus asprātīgākos, mīļākos, jaunākos un jaukākos, skaistākos darbus - ar neaprakstāmu dizaina garšu.

"Lai gan šogad mums ir liela konkurence citos Ziemassvētku tirdziņos, tomēr priecājamies, ka šeit viss notiek daudz mierīgāk," pārdomās dalās Zīle Dāvidsone no radošās telpas Tasty. "Mūsu viesi var mierīgā gaisotnē iepazīties ar mākslinieku un dizaineru darbiem."

Viņa uzsver, ka Tasty komanda vēlas, lai dāvanu iegāde ir tikpat patīkams process kā to saņemšana. Tasty darbinieki iestājas pret tirdzniecības centru drūzmu un stresu.

Uz jautājumu, kādas ir visoriģinālākās dāvanas šogad, Tasty meitenes vispirms izceļ kādu netaustāmu dāvanu - iespēju sev tuvam cilvēkam uzdāvināt lidojumu Aerodium vēja tunelī. Bet no taustāmām lietiņām viņas atzīmē jauno ražotāju piedāvājumus, piemēram, Art soap studio ziepes vai Baba Yaga filca cimdus un zābakus.

Ziemassvētku veikaliņā, kas atvērts Tasty telpā, savus darbus piedāvā Latvijas dizaineri, mākslinieki, kā arī radošākie uzņēmumi un ražotāji: Latvian Lights, Zai, QooQoo, Munio Candela, BU Design, May28th, Kokmaizītes, Art Soapworks, Embo, Baba Yaga, Aerodium, žurnāls IR un daudzi citi.

Veikals atvērts katru dienu no 13. - 23. decembrim.

Darba laiks: no plkst. 11.00 līdz plkst. 19.00 un svētdien no plkst. 12.00 līdz plkst. 17.00.

Pasākuma mājas lapa www.tastydavanas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV