Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pavasara Riga Fashion Mood apdzīvos Tabakas fabriku

EasyGet.lv, 22.03.2012. 12:49

29. un 30. martā jau ceturto reizi norisināsies modes festivāls Riga Fashion Mood. Šoreiz par norises vietu ir izvēlēta neordināra un radoša vide - topošais Rīgas radošais kvartāls Tabakas fabrika, Miera ielā 58, informē Latvijas Modes palātas komunikācijas vadītāja Beāte Ligere. Norises vieta ir simboliska - fabrikas rūpnieciskā telpa, radošuma gaisotne, radīšanas process, profesionāla pieeja un 15 modes dizaineru jaunās kolekcijas piesaka sevi sabiedrībai! Kārtējais sākums kā apliecinājums Latvijas modes attīstībai.
Pavasara Riga Fashion Mood apdzīvos Tabakas fabriku

Divu dienu laikā tiks izrādītas Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru veidotās pret-a-porter kolekcijas. Dalībnieku sastāvs ir patiesi dažādus modes stilus un raksturus pārstāvošs kopums, kas reprezentē Latvijas modes dažādību. Savas jaunākās kolekcijas demonstrēs par Latvijas modes klasiķiem atzītie mākslinieki Žanete Auziņa, Baiba Ripa un Aleksandrs Pavlovs, Krievijas tirgu iekarojusī Irina Košakova, strauju popularitāti iekarojošais Cinnamons, ekscentriskā Līga Banga, ilgtspējīgās filosofijas caurstrāvotais zīmols Recycled, gan jaunie, ar raksturu apveltītie modes talanti - Daiga Zvirgzdiņa, Mila Ludmila Kruglika, Iveta Vilne, Reinis Ratnieks, Zane Poriete un Arvils Linde, kā arī dzīvesprieku nesošie bērnu zīmoli Zaza Couture, Leny Tomy Factory un Denēze.

Šī gada Riga Fashion Mood vizuālās indentitātes autore ir modes māksliniece Žanete Auziņa. Darbs tapis sadarbībā ar fotogrāfi Natāliju Berēzinu un modeli Līgu Jankovu (Dandy).

Lai veicinātu Latvijas modes pieejamību sabiedrībā, pavasara Riga Fashion Mood var apmeklēt ikviens modes interesents iegādājoties biļeti Biļešu servisa tirdzniecības vietās vai skatoties tiešraidi interneta portālos www.pastaiga.lv www.cosmo.lv. Tiešraides nodrošina tehnoloģiju partneris Lattelecom.

Riga Fashion Mood organizators ir biedrība "Latvijas Modes palata", kas sevī apvieno modes dizainerus, mācībspēkus, ražotājus, un citas modes attīstībā ieinteresētās personas. Tās mērķi ir attīstīt modes dizaina platformu Latvijā, veicināt sabiedrības iesaisti, informētību un ieinteresētību par modes sfēru un tās aktualitātēm Latvijā. Ar šī pasākuma palīdzību organizatori vēlās radīt iespēju dizaineriem piedāvāt jaunās kolekcijas biznesa klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā, veicinot arī gala patēriņa pieaugumu.

Papildus informācija: www.latvianfashion.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV