Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Atklāta pop-up kafejnīca jauniešiem „TRY cafe"

EasyGet.lv, 02.10.2012. 13:00

Pirmdien, 1. oktobrī, Rīgā, Blaumaņa ielā 27 ar īpašās tomātu zupas vārīšanu tika atklāta pirmā pop-up kafejnīca jauniešiem - „TRY cafe".
Atklāta pop-up kafejnīca jauniešiem „TRY cafe"

Galerijas:

Pop-up kafejnīca apmeklētājus uzņems līdz šīs nedēļas beigām, ik vakaru ļaujot jauniešiem atpūsties pie dažādu dīdžeju atskaņotās mūzikas un kopā ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem apgūt jaunas zināšanas – par modi un dress code, noderīgām mobilajām aplikācijām, picas un karstmaižu cepšanu, kā arī citām tēmām.

Pirmajā vakarā DNB bankas „TRY cafe" kafejnīcā pulcējās daudz interesentu, kuri atraktīvi iekārtotajās telpās ne tikai uzzināja tomātu zupas pagatavošanas noslēpumus, bet arī to nobaudīja, klausoties DJ Monsta atskaņoto mūziku. Zupa tika gatavota, iedvesmojoties no DNB bankas grāmatā jauniešiem „TRY" publicētās tomātu zupas receptes.

Šovakar plkst. 18.00 DNB bankas jauniešu pop-up kafejnīcas apmeklētāji varēs gūt jaunas zināšanas par aktualitātēm modē un dažādās situācijās atbilstošu dress code. Lai raisītu diskusiju, modes blogere Agnese Kleina uz sarunu par ģērbšanās etiķeti un apģērba dizainu būs aicinājusi arī etiķetes speciālisti Irmu Kalniņu un modes dizaineri, stilisti Indru Salceviču. Saruna tiks pārraidīta tiešraidē „Rīga Radio" raidījumā „Mirkļa vājums". Savukārt plkst. 19.00 jaunieši Agneses vadībā uz sava apģērba varēs iegūt sietspiedes tehnikā radītu ornamentu, tāpēc nepieciešams paņemt līdzi kādu apģērba gabalu, uz kura uzdrukāt vienu no trīs Agneses radītajiem dizainiem.

Nemainīgi katru dienu no plkst. 15.00 kafejnīcā ir iespēja nobaudīt arī īpašu un daudzveidīgu ēdienkarti. Gardēži pusdienās vai vakariņās varēs izgaršot gardu ķirbju zupu, pastu ar baravikām, zaļos salātus, sviestmaizes ar cūkgaļu un baravikām, ceptu baklažānu, bumbieri dzērveņu mērcē un citus neierastus ēdienus.

Pop-up kafejnīca jauniešiem ir atvērta DNB bankas jauniešu programmas „TRY" ietvaros. Tāpat kā ikvienā DNB bankas filiālē arī kafejnīcā jaunieši var iegūt bezmaksas rokasgrāmatu neatkarīgiem jauniešiem „TRY", kurā apkopota noderīga un izklaidējoša informācija. Vairāk par DNB bankas jauniešu programmu, grāmatu „TRY" un pop-up kafejnīcas tematisko vakaru programmu var uzzināt DNB bankas mājaslapā www.dnb.lv/try/lv.

Foto: Pop-up kafejnīca jauniešiem „TRY cafe". Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV