Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Galerija "1. stāvs" aicina uz Auces Bieles personālizstādi "Mumbo-Jumbo"

Ieva Bogustova, 10.02.2009. 18:01

12.februārī galerijā "1. stāvs" tiks atklāta Auces Bieles ceturtā personālizstāde "Mumbo-Jumbo" (tulkojumā no angļu valodas - elks, pielūgsmes objekts, fetišs).
Galerija "1. stāvs" aicina uz Auces Bieles personālizstādi "Mumbo-Jumbo"

Arī šai izstādei tapušie 10 lielformāta darbi ir veidoti autortehnikā uz džinsa auduma popārtam raksturīgā manierē, kad dominējošais ir fragmentārisms un kaleidoskopisks pasaules redzējums.

Darbi ir kā grotesks mīts par indivīdu un viņa izveidoto jauno vērtību sistēmu mūsdienās notiekošo procesu kontekstā. Tie ir kā jauna mīta, pasakas radīšana un vienlaicīgi tā dekonstrukcija. Neierobežotā fantāzijas lidojumā tiek piedāvāts iepazīties ar mūsdienu mitoloģijas izveidoto nevainojamo tēlu pasauli, proti, Debesu dievieti, Biznesa dievieti, Dievieti Boom-Box, Iepirkšanās karalieni, Karsto dimantu dievieti un citām.

Šīs nevainojamās erotiskās fikcijas būtnes stāsta mītus par iepirkšanos, skaistumu, pārspīlētu seksualitāti un piedzīvojumiem urbānajos džungļos. Katrs darbs ir kā jutekliska provokācija, kas ļauj izbaudīt mūsu radīto pasauli visā tās daudzveidībā. Patīkamu ceļojumu un vilinājumu piepildījumu!

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV