Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Valmieras Kultūras centrā apskatāma Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstāde

Līga Tarbuna, 09.03.2009. 11:30

Līdz 24.martam Valmieras Kultūras centrā aplūkojama Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu kvalifikācijas darbu projektu izstāde. Tajā var apskatīt Apģērbu dizaina nodaļas, Vides dizaina nodaļas un Interjera dizaina nodaļas audzēkņu radošās ieceres.
Valmieras Kultūras centrā apskatāma Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstāde

Valmieras Mākslas vidusskolas Interjera dizaina izglītības programmas vadītāja Iveta Gudeta informē, ka visu izstādē apskatāmo kvalifikācijas darbu projektus audzēkņi arī īstenojuši. Ņemot vērā skolēnu izstrādātās idejas, iekārtots Valmieras Valsts ģimnāzijas matemātikas kabinets un vairākas citas telpas, noformētas PII „Buratīno” grupiņas telpas, tāpat laba sadarbība izveidojusies ar Valmieras Mūzikas skolu. Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu paveiktais redzams pašvaldības administratīvajā ēkā Rīgas ielā 50 – tur ēkas rekonstrukcijas laikā skolēni veidojuši telpu noformējumu.

Iveta Gudeta skaidro, ka šādu projektu īstenošana ir ieguvums abām pusēm – gan iestādēm un uzņēmumiem, gan Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņiem. „Visbiežāk skolēniem darbs pie kvalifikācijas projekta ieviešanas ir pirmā praktiskā saskarsme darbā ar pasūtītāju. Šīs iemaņas noteikti noderēs, uzsākot darba gaitas,” saka Iveta Gudeta.

Arī šogad Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņi savu noslēguma darbu veidošanā un īstenošanā turpina sadarbību ar vairākām pilsētas izglītības iestādēm, tiek veidots arī jaunās Valmieras pamatskolas telpu noformējums.

Foto: Valmieras Kulturas centrs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV