Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Kino „Rīga” būs skatāma animācijas filma „Parka uzraugs Pērsijs”

Olga Savina, 27.03.2009. 13:16

„Mammadaba multi rīti” aicina uz tikšanos ar dzīvniekiem no Latvijas un Lielbritānijas. Multfilmu programmas ietvaros sestdien, 28. martā, plkst. 11:00 kino „Rīga” būs skatāmas populārās britu animācijas filmu sērijas „Parka uzraugs Pērsijs” trīs stāsti par Pērsiju un viņa draugiem – ezīti, trušiem, pūci, pelēm, āpsi un lapsu. Dzīvniekiem ik pa laikam rimtajā parka dzīves plūdumā gadās dažādi piedzīvojumi, kas tiek atspoguļoti ar jauku angļu humora palīdzību.
Kino „Rīga” būs skatāma animācijas filma „Parka uzraugs Pērsijs”

Pirms seansa kinoteātra foajē mazajiem skatītājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas zvēriem un putniem no Dabas muzeja, kā arī izkrāsot attēlus ar filmiņas varoņiem.

„Noderīgais draugs” ir animācijas filma, kas parāda, ka arī tik mazs dzīvnieks kā pelīte kādā brīdī var izrādīties liels palīgs. „Noslēpumainā taka” ir stāsts par kādu brīnišķīgu pavasara dienu, kad parka uzraugs Pērsijs un viņa draugi ezītis, truši, peles, āpsis un lapsa iemaldās īstos piedzīvojumos īstā labirintā. „Laimīgā izglābšanās” sērijā var uzzināt, kā Pērsijs un viņa draugi rīkojas, kad kāds ļoti dauzonīgs trusītis iekrīt bedrē.

Pērsijs ir britu rakstnieka un mākslinieka Nika Baterverta (Nick Butterworth) radīts grāmatas tēls, kuru iemīļojuši bērni daudzās pasaules valstīs. Ar laiku omulīgais Pērsijs iekļuva Grand Slamm Children’s Films filmu sērijās „Parka uzraugs Pērsijs” (Percy the Park Keeper), ar kurām nu var iepazīties arī Latvijas mazie skatītāji.

Biļetes cena uz vienu „Mammadaba Multi rīta” seansu ir 2 lati, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 lati.

„Mammadaba Multi rīti” ir kino „Rīga”, a/s „Latvijas Valsts meži” un „Nacionālā kino centra” veidots filmu cikls bērniem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV