Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Valmieras Kultūras centrā aplūkojama Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstāde

Līga Tarbuna, 01.04.2009. 17:25

Līdz 26.aprīlim Valmieras Kultūras centrā aplūkojama Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstāde „Pasaule līnijās un krāsās”. Izstādē eksponēti 1.-4.kursa audzēkņu zīmēšanas un gleznošanas darbi, kas tapuši mācību procesa laikā.
Valmieras Kultūras centrā aplūkojama Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstāde

Valmieras Mākslas vidusskolas skolotāja Gija Karāne pastāstīja, ka izstāde ataino mācību procesu no pirmsākumiem – ģeometrisku figūru zīmēšanas un krāsu mācības, līdz pat pašportreta veidošanai.

Vienlaikus izstāde „Pasaule līnijās un krāsās” papildina Atvērto durvju dienas aktivitātes, kas Valmieras Mākslas vidusskolā norisināsies 4.aprīlī no plkst.11.00 līdz plkst.15.00. Atvērto durvju dienā interesenti V.Baloža ielā 5 varēs iepazīt Apģērbu dizaina, profesionālās ievirzes izglītības programmas „Vizuāli plastiskā māksla”, kā arī mākslas kursu bērniem piedāvājumu. Tāpat būs iespējams pedagogu vadībā pastrādāt vizuālās mākslas darbnīcā. Savukārt Rīgas ielā 27 varēs iepazīt profesionālās vidējās izglītības programmas Reklāmas dizains un Interjera dizains.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV