Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Argentīnas tango studija „Tangostudio” aicina dejot

Aigars Stirna, 02.04.2009. 15:28

Argentīnas tango deju studija „Tangostudio” piedāvā apmeklēt Argentīnas tango nodarbības pie pieredzējušiem pasniedzējiem Aigara Stirnas un Gintas Opmanes „I-dejas mājā”, Rīgā, Rūpniecības ielā 32b (2.stāvā, ieeja no pagalma). Nodarbības notiek arī Cēsīs, Liepājā un Daugavpilī.

6.aprīlī plkst. 20:00 „I-dejas mājā” notiks pirmā nodarbība jaunai grupai iesācējiem bez Argentīnas tango priekšzināšanām. Uz nodarbībām aicināti visi interesenti, jebkurā vecumā, var nākt arī bez deju partnera, iepriekšēja deju pieredze nav nepieciešama. Iesācēji ir aicināti pievienoties arī citām grupām, - nodarbības studijā notiek katru darba dienu vakaros.

Tuvāka informācija par nodarbību laikiem un maksu (ir atlaides studentiem, pensionāriem un citiem): www.tangostudio.lv. Pieteikties nodarbībām var zvanot pa tel. 26344457 vai rakstot uz aigars@tangostudio.lv.

Aigara Stirnas un Gintas Opmanes vadītā Argentīnas tango deju studija „Tangostudio” piedāvā arī privātstundas pāriem un individuāli, „kāzu tango” jaunlaulātajiem, sniedz tango priekšnesumus (šovus) ballītēs un citos pasākumos, kā arī organizē tango deju vakarus – milongas, kas katru sestdienu no plkst. 21:30 notiek „I-dejas mājā”.

Lielākais šī gada tango pasākums Latvijā būs „Tangostudio” organizētais Starptautiskais Argentīnas tango festivāls „Tango Sun Festival”, kas no 19.-23.augustam norisināsies Jūrmalā un Rīgā. Tuvāka informācija par studiju „Tangostudio”: www.tangostudio.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV