Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Atklāj izstādes Cēsu izstāžu namā

Ieva Malceniece, 08.05.2009. 10:07

Šodien Cēsu izstāžu namā tiek atklātas divas izstādes - Ziemeļvidzemes mednieku trofeju izstāde un keramiķa Aināra Rimicāna personālizstāde "Kruīzs II".

Cēsu Izstāžu namā 8. maijā atklāj izstādi, kurā apmeklētāji varēs aplūkot Ziemeļvidzemes mednieku trofejas. Lai arī trofeju skaits nav liels, ap 100 eksponātu, tās ir ļoti augstvērtīgas. Cēsu rajona mednieku gūtās trofejas Izstāžu namā tika izstādītas arī 2004. gadā.

No 8.maija Cēsu Izstāžu namā apskatāma keramiķa, Latvija Mākslas akadēmijas docenta Aināra Rimicāna personālizstāde ''Kruīzs II''. Izstādē eksponēta porcelāna un alumīnija kuģīšu grupa ''Es sapņoju par siltu vasaru un lieliem baltiem kuģiem...'', porcelāna kaklasaišu kolekcija un apgleznoti porcelāna ''gumijas '' zābaki ''Kazachok'', kuri patiešām bijuši kruīzā, 2005. gadā eksponēti postmodernās mākslas festivālā Horvātijā. 2006. gadā izstādīti Tallinas lietišķās mākslas triennālē un 2007. gadā kā vienīgie darbi no Latvijas pārstāvēja valsti vispasaules keramikas biennālē Korejā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV