Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izdota Filipas Gregorijas grāmata “Otra Boleinu meita”

Ieva Drozdova, 17.06.2009. 16:50

Apgāds “Kontinents” laidis klajā Filipas Gregorijas grāmatu “Otra Boleinu meita”. Pēc šīs grāmatas uzņemtā melodrāma „Otra Boleinu meita” saviļņojusi miljoniem skatītāju sirdis visā pasaulē.
Izdota Filipas Gregorijas grāmata “Otra Boleinu meita”

Otrā grāmata

Anna Boleina, kvēlojot spēcīgās alkās ieņemt vietu līdzās karalim, ir spējīga uz visu, lai gāztu karalieni Katrīnu un ieņemtu viņas vietu tronī.

Doma par karaļa uzmanību ir izaicinājums, kuru pieņemot, Anna spētu valdīt visā Anglijā un vēl tālu aiz tās robežām. Karaļa uzmanības noturēšana ceļā uz Anglijas karalienes troni atņem Annai teju visus spēkus... Tomēr Annai izdodas izcīnīt Henrija VIII uzmanību.

Kā bīstama čūska Anna ieritinās karaļa labvēlības gaismā un uzsāk auksti aprēķinātu cīņu ar saviem nelabvēļiem, satricinot tik trauslo politisko līdzsvaru valstu starpā.

Ap karalienes troni bangojošās kaislības atstāj dziļas pēdas daudzu cilvēku un valstu likteņos, kā arī Anglijas vēsturē kopumā.


Tjūdoru laikam raksturīgas karaļnama intrigas un noslēpumi – patiesa bauda lasīt!
National Enquirer

Gada skaistākais vēsturiskais romāns.
Daily Mail

Tulkojusi Diāna Smilga, vāka dizains Artūrs Zariņš.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV