Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Klājā nākusi Melisas Neitanas grāmata “Auklīte”

Apgāds "Kontinents", 02.07.2009. 15:27

Apgādā “Kontinents” klajā nākusi Melisas Neitanas grāmata “Auklīte”.
Klājā nākusi Melisas Neitanas grāmata “Auklīte”

Kur palikušas visas labās aukles!?

Diks un Vanesa pārliecinoši iemieso mūsdienīgu vecāku tēlu – abi pilnībā nodevušies darbam, kamēr viņu trīs atvases tiek uzticētas auklītēm.

Vanesa un Diks to zina itin labi, jo aukles viņu mājā mainās tikpat bieži kā laika apstākļi. Kurš gan nezina, cik grūti ir atrast labu auklīti!?

Tomēr Dievs ir uzklausījis vecāku lūgšanas, un par auklīti piesakās Džo – mazpilsētas meitene, kura vecāku ietekmē izvēlējusies auklītes karjeru tā vietā, lai studētu universitātē.

Kas reiz meklējis saviem bērniem aukli, atradīs šajā grāmatā mūžseno stāstu par vecāku amoka skrējienu – lai paspētu visu paveikt vienas dzīves laikā: nopelnīt daudz naudas, uzturēt ģimeni, uzaudzināt labus bērnus un nepazaudēt tajā visā pašiem sevi...

Grāmata visiem, kas vakarā pēc darba skatās uz savu aizmigušo bērnu un uzdod sev jautājumu – kāda velna pēc man ir vajadzīgs šis darbs? – un uzreiz zina pareizo atbildi.
The Parents magazine

Tulkojusi Biruta Vaivode, vāka dizains – Artūrs Zariņš, 416 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV