Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Latvijas Salsas festivālā uzstāsies arī uzņēmumu deju kolektīvi

Jānis Krumiņš, 07.08.2009. 12:42

Latvijas Salsas festivālā, kas notiks no 21. līdz 23.augustam, tiek aicināti pieteikties arī uzņēmumu deju kolektīvi, kuri ar pašu izveidotiem Latino deju demonstrējumiem varēs uzstāties festivāla vakara pasākumos.
Latvijas Salsas festivālā uzstāsies arī uzņēmumu deju kolektīvi

Šogad Latvijas Salsas festivāls plānots ar daudz krāšņāku un vērienīgāku pasākumu programmu. Trijās festivāla dienās deju meistarklases pasniegs pasaulē vieni no pazīstamākajiem Salsas pasniedzējiem. Sagaidāmi dejotāju paraugdemonstrējumi 11.novembra Krastmalā, dejas uz Salsas kuģīša un peldošās darbnīcas Andrejsalā, kopīgs brauciens ar barbecue un dejām Saulkrastu pludmalē, kā arī visas dienas viesmākslinieku un Latvijas Salsas dejotāju krāšņie šovi. Programma veidota tā, lai ikviens, neatkarīgi no dejotprasmes un vecuma, varētu izdejoties Karību jūras deju ritmos.

Vairāk informācijas – www.salsa.lv.

Uzņēmumu kolektīviem profesionāli pasniedzēji palīdzēs iestudēt Salsu

Latvijas Salsas Federācija dalībai festivālā aicina pieteikties arī uzņēmumu kolektīvus, kuri pirms festivāla profesionālu pasniedzēju vadībā var sagatavot Latino deju demonstrējumu. Demonstrējumi, skatītāju vērtējumam tiks nodoti vispirms Pre Party – 21. augustā. Trīs atraktīvākie kolektīvi uzstāsies Grand Salsa Party 22. augustā, bet skatītāju simpātiju ieguvušais kolektīvs uzstāsies 11.novembra Krastmalā un saņems balvu no Latvijas Salsas Federācijas – vienpadsmit nodarbību deju kursu kolektīvam bez maksas.

Juta Vanaga, Latvijas Salsas Federācijas prezidente: „Tā ir brīnišķīga kolektīva saliedēšanās iespēja. Tikai ir vajadzīgs uzdrošināties. Turklāt dejas horeogrāfiju var veidot kopā ar profesionāliem pasniedzējiem, kuri palīdzēs gan ar padomiem, gan arī ar deju soļiem.”  

Par dalības noteikumiem sīkāk interesēties nianse@nianse.lv vai tālruni 28351811.


Par Salsas festivālu

Salsas festivāli ar Karību jūras deju šarmu ir ļoti populāri ne tikai pasaulē, bet arī Latvijā. Latvijas Salsas federācija Latvijas Salsas festivālu organizē jau sesto reizi.

Tā ir unikāla iespēja sestdienas laikā apmeklēt 7 nodarbības pie pasaulē atzītiem pasniedzējiem salsā, bačatā, regetonā, afro-cuban un citās Karību jūras dejās, svētdienā apmeklēt salsa chill-out pasākumu, bet vakaros izdejoties salsas ballītēs pie labākajiem Dj-iem un salsas orķestriem līdz pat rīta gaismai. Festivāls paredzēts gan rūdītiem dejotājiem, gan iesācējiem.

Festivālā meistarklases pasniegs pasaulē atzīti un ļoti iecienīti Salsas pasniedzēji - Chiqui Dixon un Kristinas Dixon (Kubas deju stils), Miguel Verdecia (Kuba), Fabrizo (Itālija) & Beamiris Rodriguez (Kuba), un daudzi citi -, kā arī labākie dejotāji no Latvijas.

Kopā būs vairāk nekā 20 nodarbības (Reval Hotel Latvija) dažādiem vecumiem un zināšanu līmeņiem. Programma veidota tā, lai arī iesācēji vienas dienas laikā pie deju pasniedzēja Carlos Correa (Kuba/Somija) varētu apgūt Salsas deju pamatsoļus.

Par tradīciju kļuvusi stundu ilga dejotāju krāšņo priekšnesumu parāde 11.novembra Krastmalā. Pirmo festivāla dienu 21.augustu varēs baudīt uz peldoša Salsas kuģīša Daugavā, bet vēlāk nodoties dejām nakts garumā uz peldošās darbnīcas Andrejsalā. Vakaros Karību jūras ritmus pēc nodarbībām dienā varēs izbaudīt 22.augustā Grand Salsa Party (Reval Hotel Latvija) un 23. augustā - afterparty (Olympic Woodoo Casino).

Jau šobrīd var iegādāties biļetes uz festivāla meistarklasēm un šoviem www.salsa.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV