Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Studentu improvizācijas teātra vakars “Space Dog”

Anete Enikova, 07.10.2009. 11:48

Lai vēsajos rudens vakaros tevi sildītu ne tikai radiatori, bet arī pozitīvas emocijas, Latvijas Universitātes studenti tiek aicināti 12. oktobrī uz studentu improvizācijas teātra vakaru klubā „Space Dog”.
Studentu improvizācijas teātra vakars “Space Dog”

12. oktobrī, plkst. 20.00, klubā "Space Dog" tiks atklāts improvizēts cīņas rings, kurā spēkiem mērosies LU Pedagoģijas un Psiholoģijas fakultātes improvizācijas teātris „Improbusiņš” un BJC Laimīte improvizācijas teātris „Rāmju nav!”.

Improvizācija rodas turpat skatītāju acu priekšā! Nekas, ko aktieri dara uz skatuves nekad nav bijis iestudēts un iepriekš izdomāts, tādēļ tieši tev ir lieliska iespēja redzēt interesantas ainas un piedalīties to radīšanā. Mačā piedalīsies 2 komandas, kuras savā starpā sacentīsies dažādās improvizācijas spēlēs. Kura komanda uzvarēs – noteiksi Tu! Sāc nedēļu ar pozitīvām emocijām, smejoties un pavadot laiku kopā ar draugiem!

Uz teātra vakaru aicina Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP), kas ikdienas rūpējās par studentu interešu pārstāvniecību LU akadēmiskajos un sociālajos jautājumos, tā kultūras dzīvi dažādošanu studentiem. Aicināti ne tikai Latvijas Universitātes studenti, tā kā ņem draugus droši līdzi uz pozitīvas nots. Ieeja bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV