Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Stikla galerijā būs skatāma Daiņa Gudovska personāizstāde "Materializētie dialogi"

Bārbala Gulbe, 20.10.2009. 16:28

No 23. oktobra līdz 16. novembrim Stikla Galerijā, Laipu ielā 6, Vecrīgā, būs skatāma Daiņa Gudovska personāizstāde "Materializētie dialogi".
Stikla galerijā būs skatāma Daiņa Gudovska personāizstāde "Materializētie dialogi"

Izstāde patiesi ir intrigējoša un novatoriska. Mākslinieks mēģina meklēt savu pasaules skatu kādā noteiktā sistēmā no iekšējā haosa, apmulsuma, neizpratnes uz harmonisku estētisku, sakārtotu konstrukciju. Izvairoties no naratīvas, literāras kompozicionālas izteiksmes, ļaujot skatītājam iesaistīt sevi kādā iespējama ceļa dialogā. Kopumā saglabājot līdzsvaru izvēlētajā izteiksmes substancē un materiālā.

Daini Gudovski raksturo lakoniska, materiāla konstrukcijas substance, kā arī plastisko, lineāro detaļu sintēze.

Viņa stikla objekti ir ar minimalu krāsu- pārsvarā balts, melns, caurspīdīgs. Savukārt krāsas minimālisma kompensācija notiek akvereļglezniecībā, tādējādi mēģinot risināt krāsas un formas darbu plašo uzstādījumu. Realizētie darbi ir iekšējo dialogu un izvēlētā materiāla vizualizāciju domāšanas un tēlainības sintēze.

Izstādes laikā Stikla Galerija būs atvērta: no pirmdienas līdz piektdienai: 13 - 18, sestdienās: 12-17.


www.stiklagalerija.lv

Tālr.galerijā: 67229529

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV