Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Liepājas teātris ar izrādēm Nacionālajā teātrī noslēdz viesizrādes Rīgā

Zanda Borga, 26.11.2009. 10:32

Svētdien, 29. novembrī, Liepājas teātris ar divām izrādēm atkal viesosies Nacionālajā teātrī, tādējādi noslēdzot savas viesizrādes Rīgā. Skatītājiem tiks piedāvātas divas izrādes - “Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” un “Pidžama sešiem”.
Liepājas teātris ar izrādēm Nacionālajā teātrī noslēdz viesizrādes Rīgā

Brālītis Trusītis Rīgas skatītājus jau priecēja iepriekšējā viesošanās reizē. Tā kā visas biļetes bija izpārdotas, Liepājas teātris piedāvā papildizrādi. Plkst. 11:00 uz izrādi „Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” aicināti mazie skatītāji un viņu vecāki, lai kopīgi noskatītos, kā mazais Brālītis Trusītis mērosies spēkos ar Lauvu. Muzikālajai bērnu izrādei “Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” pēc afrikāņu tautas pasaku motīviem dramatizējumu veidojusi izrādes režisore Lelde Eglinska. Pārvarot savas bailes, Trusītis uzveic zvēru karali Lauvu un pierāda, ka panākumu atslēga slēpjas ticībā sev, nevis spēkā un auguma varenībā.

Lomās: Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis, Marita Lūriņa, Kaspars Gods, Uldis Stelmakers, Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Edgars Pujāts.

Plkst. 18:00 uz skatuves tiks savērpts īsts kaislību virpulis. Marka Kamoleti lugu „Pidžama sešiem” iestudējis režisors Rolands Augustins (Atkočūns). Izrādē tiek parādīts asprātīgs, negaidītu un smieklīgu notikumu pilns vakars kādā tipiskā franču ģimenē. Nejauši kopā sanākušie mīlnieki, cenšoties slēpt savas attiecības un atrisināt pārpratumus, samudžina situāciju vēl neatšķetināmākā virpulī, līdz paši vairs nesaprot, kādu lomu šovakar spēlē.

Lomās: Edgars Pujāts, Jūlija Ļaha, Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Kaspars Gods, Signe Ruicēna (Klaipēdas Universitātes Liepājas teātra aktieru kursa studente).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV