Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Decembrī gaidāmas piecas improvizācijas izrādes

Ieva Koha, 30.11.2009. 13:44

Kā vēstī sena leģenda, Ziemassvētki ir arī improvizācijas laiks. Karaliskais Improvizācijas teātris*, tādēļ kaļ dzelzi karstu un šajā decembra jundā ielūdz jūs uz apaļām piecām izrādēm! Kā ierasts, KIT dzirkstošā saspēle ar publiku notiks mājīgajā kinoteātrī K Suns.
Decembrī gaidāmas piecas  improvizācijas izrādes

Kas vēl ir svarīgi: četras no izrādēm - 2., 9., 23. un 30. decembrī – kā allaž notiks trešdienās ar sāksies pulksten 20.00. Piektā improvizācija būs pirmdien, 21. decembrī.

Saturs: jautras, dzīvespriecīgas un mazliet neprognozējamas izdarības 2 cēlienos, apģērbs: neoficiāls, abpusēji velkams.

Īpašas piezīmes: izrāde nekad nesākas laikā. Mūsu viesiem izrādām pienācīgu cieņu, pirms izrādes iesildot. Moto – katrs pats sev improvizators.

*KIT sastāvs. Improvizē - Varis Klausītājs, Arvis Dejotājs, Ģirts Runātājs, Gustavs Butelis, Jānis Skutelis. Vada Andris Rupais, muzicē Carlo.

Vēl informācija: www.karaliskais.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV