Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Teātris RīBēJa MuTe aicina uz Ziemassvētku izrādi „Kazlēni un vilks”

Liene Paukšēna, 02.12.2009. 14:26

Jau smaržo piparkūkas..., rūķi grezno eglīti, meldermeitiņas cep pīrāgus un vāra kafiju, savukārt Kazlēnu māmiņa pirms Ziemassvētkiem dodas iepirkties. Arī šarmantais vilks sapņo par Ziemassvētku pusdienām...
Teātris RīBēJa MuTe aicina uz Ziemassvētku izrādi „Kazlēni un vilks”

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris RīBēJa MuTe 2009. gada decembrī - Ziemassvētku laikā piedāvā noskatīties sirsnīgu un atraktīvu muzikālu Ziemassvētku izrādi bērniem „Kazlēni un vilks”!

Izrādes notiek:
17. decembrī pl.14.00,
21. decembrī pl.14.00,
21. decembrī pl.17.00,
28. decembrī pl.17.00.

Pasaku „Kazlēni un vilks” saviem skatītājiem stāsta lieli un mazi rūķi: „Reiz tāltālā zemē baltā, sniegotā namiņā dzīvoja Kaziņa un kazlēni...” Izrādes sižeta pamatā ir bērnu – kazlēnu attiecības ar māmiņu, bet spilgtu krāsu pasakā ievieš Naura Indzera atveidotais Vilks. Vilks nav ļauns, bet tikai izsalcis, tāpēc, lai tiktu pie pārtikas, viņš cenšas būt ļoti izveicīgs un viltīgs. Izrādes pamatnoskaņa ir ģimeniski mīļa un pilna asprātīgām situācijām. Izrādes skatītājiem jādomā – vai palīdzēt smieklīgajam, bet izsalkušajam vilkam, vai tomēr pasargāt mazos, attapīgos kazlēniņus? Darbībā iesaistās gan rūķi, gan meldermeitiņas, un Kaziņai pārnākot mājās, vilks tiek uzveikts! Nu visi var kopīgi svinēt Ziemassvētkus.

Ja gribat izjust ziemas noskaņu, redzēt spilgtus tērpus, klausīties jauku mūziku un jokus, nāciet uz teātri RīBēJa MuTe un sekojiet līdzi izrādes „Kazlēni un vilks” dinamiskajam sižetam! Šī gaišā un priecīgā izrāde ļaus aizmirst raizes un iepriecinās gan mazos, gan lielos.

Mūzika – Vita Siliņa
Librets – Antra Leine
Režija - Laila Kirmuška
Horeogrāfija – Lilija Lipora
Kostīmi un scenogrāfija – Maija Sējāne–Īle
Lomās:
Kaziņa – Andžella Goba
Vilks – Nauris Indzeris
Kazlēni un Rūķi – Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas „Knīpas un knauķi” dalībnieki.

Izrāde notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2). Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 2 – 10 gadiem. Izrādes garums – 1 stunda.

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000; VEF Kultūras pils kases telefons: 67828529) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 3,00 – 5,00.

Svinēsim Ziemassvētkus kopā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV