Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ziemassvētku izrāde „Kazlēni un vilks” ir klāt

Liene Paukšēna, 16.12.2009. 12:00

Jau rīt, 17. decembrī, teātrī RīBēJa MuTe būs iespēja redzēt muzikālo Ziemassvētku izrādi „Kazlēni un vilks” ar Andžellu Gobu un Nauri Indzeri galvenajās lomās! Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs.
Ziemassvētku izrāde „Kazlēni un vilks” ir klāt

Izrādes notiek: 17. decembrī pl.14.00, 21. decembrī pl.14.00 un pl.17.00, 28. decembrī pl.17.00.

Pasaku „Kazlēni un vilks” skatītājiem stāsta lieli un mazi rūķi: „Reiz tāltālā zemē baltā, sniegotā namiņā dzīvoja Kaziņa un kazlēni...” Izrādes sižeta pamatā ir bērnu – kazlēnu attiecības ar māmiņu, bet spilgtu krāsu pasakā ievieš Naura Indzera atveidotais Vilks. Vilks nav ļauns, bet tikai izsalcis, tāpēc, lai tiktu pie pārtikas, viņš cenšas būt ļoti izveicīgs un viltīgs. Izrādes pamatnoskaņa ir ģimeniski mīļa un pilna asprātīgām situācijām. Kad vilks ir aizraidīts prom, kazlēni gatavojas Ziemassvētkiem un kopā ar māmiņu Kaziņu un rūķiem tos arī sagaida!

Izrādē sajutīsiet ziemas noskaņu, redzēsiet spilgtus tērpus un klausīties jauku mūziku un jokus. Šī gaišā un priecīgā izrāde ļaus aizmirst raizes un iepriecinās gan mazos, gan lielos.

Mūzika – Vita Siliņa, librets – Antra Leine, režija - Laila Kirmuška, horeogrāfija – Lilija Lipora, kostīmi un scenogrāfija – Maija Sējāne–Īle.

Lomās: Kaziņa – Andžella Goba, Vilks – Nauris Indzeris, Kazlēni un Rūķi – Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas „Knīpas un knauķi” dalībnieki.

Izrāde notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2). Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 2 – 10 gadiem. Izrādes garums – 1 stunda.

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Vairāk informācijas pa mobilo tālruni - 27049161. Biļešu cena Ls 3,00 – 5,00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV