Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Galerija “Slazds” maina telpas un atklāj mākslinieku atbalsta akciju "Melnais Tirgus"

Galerija "Slazds", 17.12.2009. 10:02

Ar moderniem un filozofiski ievirzītiem mākslas darbiem redzamu popularitāti ieguvusī galerija “Slazds”  tagad ir pārcēlusies uz Vecrīgu - Aldaru ielā 12/14 (tieši pie Zviedru vārtiem). Jaunās telpas tā nolēmusi iesvētīt ar vērienīgu mākslinieku atbalsta akciju "Melnais Tirgus".
Galerija “Slazds” maina telpas un atklāj mākslinieku atbalsta akciju "Melnais Tirgus"

„Melnā tirgus” ideja patiesībā ir tīri gaiša: tā ir galerijas 100 darbu lielās kolekcijas izpārdošana par mākslinieku nosauktajām cenām. Galerija neievāks parastos veikala procentus un tas nozīmē, ka mākslas darbus varēs nopirkt bez „andeles”.

Galerija piedāvā ļoti populāru  mākslinieku audeklus, porcelāna un stikla izstrādājumus. Autoru skaitā ir vārdi, kas neprasa komentārus un reklāmu: Maruta Raude, Jana Briķe, Nelle Zirnīte, Kaspars Perskis, Liena Baklāne, Elizabete Melbārzde, Ilze Preisa, Katrīna Taivāne, Lilita Postaža, Andrejs Kostromins u.c.

Pārdošanā ir mākslas darbi, kuru cenas sākas ar 15 latiem. Galerija „Slazds” iesaka dāvināt saviem mīļajiem Ziemassvētku veltes ar paliekošu vērtību.

Papildus informacija: www.makslasgalerija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV