Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klajā nākusi Noras Robertsas grāmata “Baltā vīzija”

Ieva Drozdova, 21.12.2009. 13:51

Apgādā “Kontinents” izdota Noras Robertsas grāmata “Baltā vīzija”.
Klajā nākusi Noras Robertsas grāmata “Baltā vīzija”

Bērnības draudzenes – Pārkere, Ema, Lorela un Maka – četratā izveidojušas vienu no labākajām kāzu plānošanas firmām  „Solījums”.

Pēc gadiem ilgām bērnības rotaļām, spēlējot iedomātas kāzas, šīs sievietes tagad nevainojami pārzina it visu, lai savām klientēm garantētu nevainojamu un krāšņu kāzu dienu, ko vērts atcerēties līdz mūža galam.

Augstu novērtētā kāzu fotogrāfe Makenzija visbrīvāk jūtas ar fotoaparātu rokā, gatava notvert un iemūžināt laimīgus mirkļus, ko bērnībā nav laimējies piedzīvot pašai. Makas dzīves pamati tiek satricināti, kad viņa nejauši sastopas ar nākamās līgavas brāli. Šī tikšanās saviļņo Makenzijas sirdī dziļi noslēptas senas atmiņas...


Nora Robertsa ir New York Times dižpārdokļu autore Nr. 1. Viņas spalvai pieder arī spriedzes romānu sērija, kas tiek parakstīta ar pseidonīmu J.D.Robb. Ar 300 miljonu kopējo tirāžu Nora Robertsa neapšaubāmi uzskatāma par visatzītāko un iemīļotāko dāmu romānu autori. Latvijā arvien pieprasīti ir Noras Robertsas romāni „Zilie dūmi”, „Dienvidū”, „Mantojums” u.c.

Neviens neprot savīt stāsta pavedienus tik meistarīgi kā Robertsa.
Rocky Mountain News

Tulkojusi Biruta Vaivode, vāka dizains – Artūrs Zariņš, 384 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV