Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Notiks I-DEJAS MĀJAS atvērto durvju diena un pirmā dzīves gada svinības

Inese Upeniece, 25.01.2010. 15:32

Argentīnas tango, Salsa LA, bachata, Balles dejas, Hip hop, Jazz deja, Klasiskā deja (balets), Laikmetīgā (mūsdienu) deja, Šovdeja, Deju un kustību terapija, Teātra improvizāciju studija, Indiešu klasiskā deja, Strip sense, Buto, Hatha joga, '5 ritmi. Deja. personīgie rituāli', 'Stihiju deja. Personīgie rituāli', '3 masku dejas darbnīca', Vokālās nodarbības, Mandalas sēšana, Capoeira un Latvju danči.
Notiks I-DEJAS MĀJAS atvērto durvju diena un pirmā dzīves gada svinības

Šī dažādība nu jau vairāk kā gadu mīt dejas un personības kultūras centrā I-DEJAS MĀJA, Rīgā, Rūpniecības ielā 32b.

Un viss tas būs baudāms šajā sestdienā, 30.janvār ī- I-DEJAS MĀJAS Atvērto durvju dienā, kad varēsim dejot 11 stundas no vietas, izmēģinot 15 dažādas dejas un 5 citas radošās aktivitātes.

Aicinām ciemos - degustēt, izmēģināt visu deju klāstu par simbolisku ziedojumu- 1Ls par 1 stundas nodarbību! Visu saziedoto naudu ieguldīsim dāvanā I-DEJAS MĀJAI, kas uzlabos nodarbību apstākļus- iegādāsimies pārējos nepieciešamos spoguļus mūsu trijās deju zālēs.

Laiks: sestdiena, 30.janvāris, 11:00-22:00

Vieta: I-DEJAS MĀJA Rīgas klusajā centrā- Rūpniecības ielā 32b, 2.stāvā (ieeja no pagalma). Esam tieši pretim Viesturdārzam.

Dalība: 1 Ls par 1 nodarbību*

Līdzi: ērts tērps ērtām kustībām, mazs gardums un pozitīvs garastāvoklis

Plašāk par dienas programmu un I-DEJAS MĀJU vispār: www.i-deja.lv

Kontakti: inese@i-deja.lv, 29137826


Dejas un personības kultūras centrs I-DEJAS MĀJA ir profesionālu pasniedzēju apvienība, kas kopš 2009.gada janvāra aktīvi aizņem vienas kopējas telpas - 3 deju zāles, ko kopā sauc par dejas un personības kultūras centru I-DEJAS MĀJA.

Nodarbības I-DEJAS MĀJĀ radītas cilvēkiem, kas vēlas dejot, sevi attīstīt caur deju un gūt prieku caur kustību. Savā ziņā mēs dodam cilvēkiem skaistu, dejisku alternatīvu fitnesa nodarbībām. Lai gan I-DEJAS MĀJAS pasniedzēji ir profesionāli sava amata pratēji, tomēr mūsu nodarbības ir vērstas uz 'vienkāršo' cilvēku, kas vēlas savu dzīvi bagātināt ar radošām izpausmēm, tai skaitā, deju. Mums ik pa laikam jautā- vai cilvēki bez priekšzināšanām un iepriekšējas pieredzes drīkst nākt? Mēs atbildam- jā, protams. Jo dejas misija kopš tās pirmsākumiem ir bijusi prieka vairošana pasaulē.


Mēs iesākām 8 pasniedzēji ar 9 dažādām nodarbībām. Šo gadu sagaidījām kopā 22 pasniedzēji, kas pasniedz 18 regulāras deju nodarbības, 5 dažāda veida skatuves mākslu nodarbības un 6 dažāda veida aktivitātes personības harmonijai.

Mūsos patiešām strādā teiciens- izdzīvo tie, kas apvienojas. Ar šo latviešu mentalitātei tik neierasto īpašību sākām un to pozitīvi piekopjam, par ko pašiem prieks, sakot, ka tas strādā! ;)


* - par saziedoto naudu mēs iegādāsimies pārējos nepieciešamos spoguļus deju zālēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV