Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Bonds oficiāli aizstāj “Dzelzs Vīru”

kinokino.lv, 29.01.2010. 14:36

Spekulācijas par šo ziņu virmoja gaisā jau kādu laiku, taču tagad tām ir oficiāls apstiprinājums - aktieris Daniels Kreigs aizstās Robertu Dauniju Junioru filmā “Kovboji un citplanētieši”.
Bonds oficiāli aizstāj “Dzelzs Vīru”

Kā raksta Totalfilm, aģents 007 Daniels Kreigs parakstījis līgumu par galvenās lomas atveidošanu Džona Favro fantastikas vesternā ar nosaukumu “Kovboji un citplanētieši” (vai Atnācēji) Angliski filmu sauks “Cowboys and aliens”. Džons Favro ir tas pats ģēnijs, kas uzņēmis abus “Dzelzs vīrus”.

Filma balstīta uz komiksu sērijas motīviem un stāsta par notikumiem, kad Arizonas štatā 19.gadsimta vidū ierodas atnācēji no kosmosa. Protams, sākas jandāliņš un viss, kas pienākas vesternā...ar zinātniskās fantastikas piegaršu.

Iespējams, ka šī komiksa adaptācija varētu aizsākt vēl vienu franšīzi. Viss atkarīgs no rezultātiem. Gan arī būs informācija par 3D, bez tā vairs nevar. 

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV