Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Džons Favro pametis "Dzelzs vīra" franšīzi

kinokino.lv, 15.12.2010. 10:51

Abu "Dzelzs vīra" filmu režisors Džons Favro ir apstiprinājis, ka trešo lenti viņš neuzņems. Kurš viņu aizstās?
Džons Favro pametis "Dzelzs vīra" franšīzi

Džons Favro savā Twitter kontā paziņojis, ka viņš nebūs trešā "Dzelzs vīra" režisors: „Tā ir patiesība. Es uzņemšu "Maģisko karaļvalsti" (Magic Kingdom), nevis "Dzelzs vīru 3". Kopā ar Marvel esam paveikuši daudz, es vēlu viņiem veiksmi." Jāpiebilst, ka Favro ir arī populārs aktieris, un "Dzelzs vīra" komiksu ekranizācijā viņš arī filmējies - Tonija Stārka uzticamā palīga un šofera lomā.

Kā informē The Hollywood Reporter, Favro no projekta aizgājis, jo viņš vēlas strādāt ar citiem projektiem. Nekādu konfliktu ar studiju Marvel neesot, gluži otrādi – Favro turpinās ar to sadarboties filmā "Atriebēji" (kā tās izpildproducents). Patlaban Favro strādā pie fantastikas un vesterna filmu apvienojuma – "Kovboji un citplanētieši", kas uz ekrāniem iznāks nākamā gada vasarā. Nākamais lielais režisora projekts būs filma ar nosaukumu "Maģiskā karaļvalsts", kas attēlos atdzīvojušos Disneja atrakciju parka „iemītnieku" piedzīvojumus.

Šo jaunumu apstiprinājis studijas arī Marvel šefs Kevins Feige. Sadarbība ar Džonu Favro tai ir bijusi veiksmīga, jo abas "Dzelzs vīra" filmas guva lieliskus kases panākumus, kā arī kritiķu un skatītāju atzinību, sevišķi pirmā daļa. Studija jau ir uzsākusi jauna režisora meklējumus nākamajiem Dzelzs Vīra piedzīvojumiem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV