Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Jau šonedēļ Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos drāma „Hanana” Dž.Dž.Džilindžera režijā

Zanda Borga, 03.02.2010. 16:10

Jau piektdien, 5. februārī, Liepājas teātrī gaidāma pirmā šī gada pirmizrāde – skatītāju vērtēšanai tiks nodots mūsdienu krievu dramaturga G. Grekova lugas „Hanana” iestudējums, kuru iestudējis režisors Dž.Dž.Džilindžers.
Jau šonedēļ Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos drāma „Hanana” Dž.Dž.Džilindžera režijā

Lai arī lugu rakstīšanai G. Grekovs pievērsies salīdzinoši nesen, viņš ir vairāku dramaturģijas konkursu laureāts - drāma „Hanana” ierindota starp 2008. gadā labākajām Krievijā sarakstītajām lugām.

Rudens. Ziema. Pavasaris. Vasara. Kādas dziļos laukos mītošas ģimenes stāsts viena gada garumā. Un kā ikvienā ģimenē - arī šajā - tās locekļi cenšas saprasties savā starpā, kā nu prot. Izrādes centrā ir Ausma – sieviete, kuras rīcību nosaka sirds, ne morāles likumi, un spēja dzīvot tālāk, lai notiktu, kas notikdams.

Ausmas lomā – Inese Kučinska, pārējās lomās Egons Dombrovskis, Kaspars Gods, Leons Leščinskis, Edgars Pujāts, Anda Albuže un Inese Jurjāne.

Izrādei scenogrāfiju veidojis Mārtiņš Vilkārsis, kostīmus Ilze Vītoliņa, lugu latviskojis Ilmārs Šlāpins. Izrādei īpašu noskaņu radīs Kārļa Lāča mūzika.

Foto: Ziedonis Safronovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV