Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Alu Cilvēks" atgriežas uz skatuves

Linda Igolniece, 09.02.2010. 09:27

Biļešu iepriekšpārdošana uz šī gada pirmo „Alu Cilvēks" izrādi Rīgā ir jau sākusies. Izrāde notiks 16.februārī kinoteātra „Rīga” Lielajā zālē, Elizabetes ielā 61.
„Alu Cilvēks" atgriežas uz skatuves

Lieliskā komēdija par vīriešu un sieviešu savstarpējām attiecībām „Alu Cilvēks" pēc pusgadu ilga pārtraukuma atgriežas uz skatuves. Izrādes veidotāji sola izmaiņas izrādes scenogrāfijā un paliek uzticīgi kinoteātrim „Rīga”, kurā pirmoreiz pirms pieciem gadiem tika izrādīta milzīgu popularitāti guvusī izrāde „Alu Cilvēks”.

Izrāde „Alu Cilvēks" asprātīgā veidā parāda un apspēlē vīriešu un sieviešu atšķirīgās pasaules uztveres, liekot skatītājiem smieties divu stundu garumā. Tā ir pirmā Latvijā iestudētā stand-up komēdijā, kura līdz šim nav zaudējusi savu aktualitāti un skatītāju mīlestību. Četras veiksmīgas sezonas ir rādītājs, ka izrādi var skatīties ne vienu reizi vien, kā arī kā ģimenes terapiju ieteikt saviem draugiem, radiem, kolēģiem, kaimiņiem u.c. Izrāde notiks 16.februārī kino „Rīga” Lielajā zālē plkst.21:00, galvenajā lomā Ainārs Ančevskis.

Biļetes uz izrādēm jau var iegādāties visās „Biļešu Serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv Biļešu cenas sakot no 5 līdz 12Ls, atkarībā no sēdvietas sektora. Vairāk informācijas par izrādi www.alucilveks.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV