Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas Leļļu teātrī notiks izrāde ģimenēm "Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi"

Daina Strelēvica, 10.02.2010. 11:15

Latvijas Leļļu teātrī 6.un 7.martā 15.00 Leļļu teātra draugu - Pecolli ģimenes izrāde ģimenēm - "Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi".

Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli (Pezzoli) un jaunākais burvis Latvijā Dante Pecolli (7 gadi) nolēmuši iepriecināt Leļļu teātra skatītājus ( kā lielus, tā mazus) teātra 65. jubilejas sezonā, ļaujot noticēt brīnumam un kļūt par daļu no tā.

Ikviens varēs vērot īpašu burvju triku un Gigantisku ziepju burbuļu programmu, kurā tiks izrādīti pavisam jauni, vēl neredzēti triki.

Izrādes laikā arī skatītāji kļūs par izrādes dalībniekiem, daži tiks ievietoti Gigantiskā Ziepju burbulī; pieaudzis vīrietis tiks pārvērsts par zīdaini; zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā; tiks demonstrēts jaunums - 1000 gadu sens Ķīnas imperatora triks; kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšanu; tiks rādīts D.Koperfilda triks; skatītāji vienosies kopīgā spēlē ar gigantisku bumbu (dāvinājums no slavenā Kanādas cirka "Cirque du Soleil") tiks veikts pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu; skatītāji izspēlēs superekskluzīvu loteriju. Neticami, bet izrādes laikā tiks teletransportēti telpā 2 bērni (uztraukumam nav pamata).

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības - Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska, kas māk kāršu trikus un citi brīnumi.

Plašāka informācija www.pecolli.lv un www.lelluteatris.lv

Biļešu rezervācija: Biļešu paradīze. Biļešu cenas : no 3 - 8 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV