Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā notiks siržu un dvēseļu saistīšana

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs, 10.02.2010. 12:02

13.februāris ir vienīgā reize šajā gadā, kad viduslaiku mūks Valentīns Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā vienotām saitēm saistīs mīlētāju sirdis.

Leģenda par mocekli Valentīnu ir saglabājusies cauri gadsimtiem līdz pat mūsu dienām. Pašreiz tā tiek atzīmēta kā īpaša diena, kad mīlētāji atzīstas viens otram savās jūtās, dāvina mīļas lietiņas, sola mūžīgu mīlestību un uzticību. Arī muzejā šajā dienā mīlētāji īpašā ceremonijā viduslaiku pilsētas ekspozīcijā katrā apaļā stundā (12.00; 13.00; 14.00; 15.00), varēs solīties viens otram. Mīlestības apliecinājumus apstiprinās mūks Valentīns, saistot mīlētājus uz mūžu ar īpašu zvērestu. Kā liecību notikušai ceremonijai un dotajam solījumam mīlētāji saņems saistību apliecinošu dokumentu.

Tāpat visas dienas garumā muzejā būs apskatāms jaunākais prezervatīvu kleitas modelis, kas tapis no firmas "Destiny point" prezervatīviem, bet plkst.16.00 notiks Ivetas Lipšes priekšlasījums "Seksuālais patēriņš Latvijas brīvvalsts laikā". Tieši no sestdienas interesenti tiks iepazīstināti ar jaunāko muzejpedagoģisko programmu "Seksa ABC", kas paredzēta 7.-12. klašu skolēniem.

13.februārī Muzejā ieejas maksai īpašs piedāvājums - divatā lētāk: maksā par sevi, un draugs nāk bez maksas. Sestdienās muzejs apmeklētājiem atvērts no plkst. 11.00 līdz 17.00. Būsiet mīļi gaidīti muzejā!

www.mvm.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV