Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pifs viesosies Valmierā

Liene Paukšēna, 18.02.2010. 11:01 | komentāri (1)

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris RīBēJa MuTe ar izrādi „Pifa piedzīvojumi” 18. martā pl.14.00 viesosies Valmieras Kultūras centrā.
Pifs viesosies Valmierā

Galveno - Pifa lomu aizrautīgi un atraktīvi spēlē talantīgā dziedātāja Aisha.

Izrāde stāsta par labsirdīgo un draudzīgo sunīti Pifu, kuram viegli rotaļājoties tikai dažreiz neveicas vai nu neveiklības, vai nezināšanas dēļ..., bet ne vienmēr neveiksmes izsauc skumjas, dusmas un citas negatīvas emocijas! Izrādes noskaņojums ir nebēdnīgs un stāsta par draudzīgu un labestīgu atmosfēru ģimenē, kurai pieder arī dzīvnieki – suns un kaķis. Protams, te neiztikt bez kurioziem!

Izrādes libreta autors - Marats Samauskis, mūzikas autors - Niks Matvejevs, režisors – Rūdolfs Plēpis, scenogrāfijas un kostīmu autore - Anita Znutiņa, horeogrāfiju autors – Markus Zmoelnig (Itālija).

Izrādē piedalās: Aisha (Pifs), Zane Jančevska (Agate), Varis Vētra (Cēzars), Ralfs Siliņš/Jānis Lauriņš (Dudu), Artūrs Cers (Herkuless), Egils Valčs (dakteris), RLB bērnu vokālās studijas “Knīpas un knauķi” dalībnieki.

Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 4 – 11 gadiem.

Vairāk info – www.ribejamute.lv

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 3,00 – 5,00.

RīBēJa MuTe ir projektu teātris, kuru 2005. gada 1. jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. RīBēJa MuTe turpina īstenot interesantas un vērtīgas ieceres, tā paplašinot kultūras piedāvājumu un inteliģentas izklaides iespējas bērniem un vecākiem Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV