Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Artelī – gandrīz teātrī tiks izrādīts jaunais koncertiestudējums „Cabaret Piccolo”

Sanita Runtule, 18.02.2010. 22:02

Arteļa daudzkrāsaino programmu no 6. marta papildinās vēl viens projekts, kurš, būs visu tematisko dienu esence, ietverot sevī gan dzīvo mūziku, gan spilgtu vokālu, asprātīgu horeogrāfiju un kā jau katrā Cabaret – telpisku darbību. Konferansjē lomā iejutīsies Jānis Skutelis, aicinot skatītājus nedaudz pasmaidīt un apskatīt cilvēku klasificētos grēkus šķērsgriezumā.
Artelī – gandrīz teātrī tiks izrādīts jaunais koncertiestudējums „Cabaret Piccolo”

Grēki uzglūn katram no mums ik brīdi un ne vienmēr mēs spējam būt pietiekami spēcīgi, lai tiem pretotos. Varbūt, ja savādāk nesanāk, grēkam ir jāļaujas, jāizbauda tas, saprotot tā dabu? Cabaret Piccolo būs gan par cilvēcisku vājumu, gan par intīmu pārdzīvojumu, par īstiem smiekliem un asarām.

Režisors Viktors Runtulis par jauno koncertiestudējumu saka: „šogad mēs atgriežamies pie Cabaret pirmsākumiem, pie mazākām skatuviskām formām, bet plašākām izjūtu gammām. Nepamanīts nepaliks nekas – pat sviedru lāsīte, kas notecēs tepat visu acu priekšā un katrs varēs to pamanīt ar neapbruņotu aci”.

Arī šogad Cabaret solās priecēt savus skatītājus ar neierastiem tehniskiem un muzikāliem risinājumiem.

Cabaret dīvas Žustin lomā iejutīsies šarmantā Aija Vītoliņa, parādot to, ka lai iepatiktos skatītājam, dīvai ne vienmēr ir jābūt spožai un perfektai. Arteļa īpašais pārsteigums - divu jaunu, talantīgu solistu parādīšanās! Un protams, neizpaliks arī aktieri, daudz, daudz jautrības un pa kādai provokācijai...

Kā jau katru gadu, vakars nebeidzas līdz ar izrādi, bet tas ir laiks, kad sākas īstā jautrība!

Režisors – Viktors Runtulis
Scenārijs – Sanita Runtule un Jānis Skutelis
Horeogrāfija – Guntis Spridzāns un Elīna Breice
Cabaret orķestris – Mārcis Auziņš (ģitāra), Edvīns Ozols (bass), Māris Jēkabsons (pūšamie), Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Ivars Arutjunjans (bungas).


Cabaret Piccolo norises vieta – Artelis gandrīz teātris Blaumaņa ielā 32,
Pirmās izrādes - 6., 20. un 27. martā (ieeja no plkst. 20.00)
Biļešu cena ar uzkodām un dzirkstošo vīnu no Ls 18.- līdz Ls 25.-;
Biļetes – www.bilesuparadize.lv

Informācija – www.artelis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV