Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Foto: Erotikas festivāls "Erots 2010" +18

Aiga Leitholde, 22.02.2010. 11:10

Nedēļas nogalē no 19. līdz 21.februāra agrajam rītam Ķīpsalas hallē norisinājās gadskārtējais erotikas festivāls „Erots 2010”, kurā uz pikantu notikumu vērošanu pulcējās plaša pilngadību sasniegusī auditorija.
Foto: Erotikas festivāls "Erots 2010"  +18

Galerijas:

Plānojot piektdienas izklaidu iespējas, nolēmām, ka dosimies jau uz sākumu. Neilgi pirms sešiem, pie zāles durvīm dīdās nepacietīgo rinda. Durvīm veroties, tā ziņkārības vai drēgnuma dzīta operatīvi ieslīd hallē. Izstādes priekšnesumi izvietoti uz četrām skatuvēm, atrodoties starp seksšopu stendiem un cita veida izklaides iespējām, piemēram, intīmo frizūru friziera pakalpojumi. Neilgi pēc sešiem sākas pirmais šovs, kurā viena ap otru darbojas galvenās viešņas Regina Moon un Adriāna Ruso – viena otru pamazām izģērbjot, te noskūpstot, te iepliķējot. Pirmās rindās stalti kā hokejisti stāv stiprā dzimuma apmeklētāji, kas, kā tīņi to mēdz darīt popkoncertos, zibina ar saviem līdzpaņemtajiem mazajiem fotoaparātiem vai telefoniem. Jutekliskāks šovs „Muzikālā parodija” ir redzams uz lielās skatuves. Te aktrises košos tērpos uzbur vīziju par raibiem naktstauriņiem. Ir arī dziedātāja brīnišķīgi sarkanā kleitā, kas izpilda „Nightwish” dziesmu „I wish I was Angel”, taču to dara, izmantojot pilnu fonogrammu. Šī vilšanās rosina izzināt stendu piedāvājumu.

Stendos var nopirkt gan veselībai nepieciešamas lietas kā prezervatīvus, grūtniecības testus un intīmās higiēnas kopšanas līdzekļus, kā arī kārtīgus fallus dažādās krāsās, roku dzelžus un lubrikantus savu izpriecu intensivitātes palielināšanai. Tērpusies caurspīdīgā apmetnī vīriešu acu skatus ķer striptīzdejotāja. Pie viņas ir iespējams nobildēties pa trim – viņš, viņa un žņaudzējčūska. Klēpja deju ir iespējams baudīt, samaksājot tikai 20 latus. Ja ir vēlme pēc kaut kā pavisam īpaša, fotostendā skatītājiem pieejami izstādes galvenie viesi.

Pēc „astoņnieka” loka izmešanas mēs atgriežamies pie lielās skatuves, uz kuras, izmantojot melnu fallu, masturbē Kiesha Kane. Kameras tuvplāns ļauj viņas ķermeni apskatīt ļoti labi. Jā, tas ir visnotaļ labi trenēts un muskuļots, liekot pieņemt, ka pornobiznesā par plānu modeli daudz vērtīgāka ir aktrise ar dupsi un krūtīm. Tiesa, pēdējais visbiežāk tiek patiešām bagātīgi uzlabots. Pašapmierināšanās procesa beigās viņa šķietami izdveš vieglu nopūtu, apliecinot, ka arī ierasta rutīna nenokauj baudu.

Nākamais šovs ir saistīts ar Marķīza de Sada tēmu. Kamēr erotisko dejotāju grupa pamazām maina tērpus, es aizdomājos, ka nenoliedzami šī sadista grāmata „Justīne jeb tikumības nedienas” ir gana ķecerīga, taču lieliski sarakstīta grāmata. Vai šie aktieri ir iepazinušies ar oriģinālmateriālu? Galu galā tas priekšnesumu padarītu augstvērtīgāku. Ha, cik naiva iedoma, un es sāku vērot citus apmeklētājus.

Uzskatāmi daudz ir jauni vīrieši, šķiet, ka viņi izstādē nosvin savu pilngadības sasniegšanu. Ir daudz jauni pārīši, kuri joprojām labprāt viens ar otru eksperimentē. Ir arī pusmūža pāri, kas viens otra skavās dedzīgām acīm vēro zvaigžņu priekšnesumus. Iespējams, izstāde kalpo kā priekšspēle darba rutīnas nogurdinātiem cilvēkiem. Vīriešu ir vismaz 85 procenti no apmeklētāju skaita, un tiem ir pakārtota programma, liekot man nožāvāties.

Apsverot iespēju doties prom, deviņos vakarā tiek pieteikta programma dāmām – lietuviešu čipendeili „Rescue Men Show”! Lietuviešu striptīza dejotāju priekšnesums ir humora pilns. Tiek nospēlētas etīdes no gangsteru, terminatora un vienkārši mačo dzīves. Dejotāji ir labi trenēti, taču viņu ķermeņiem nepiemīt kultūristiem raksturīgais muskuļu masas pārspīlējums. To var novērtēt, kad vīri savā dejā iesaista striptīza stieni, ar kura palīdzību veic akrobātiskus priekšnesumus. Asprātīgs ir terminators, kura bicepsu nomazgā kāda skatītāja. Kulminācija tiek sasniegta nobeigumā, kad četras skatītājas iegūst iespēju ļoti tuvi padejot un tuvplānā aplūkot striptīza dejotāju vīrišķos lepnumus. Jā, vīriešu striptīzs ir mūsu vakara nagla (saprotot, ka mūsu fotogrāfam būs cits viedoklis).

Foto: Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV