Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Trešdien Liepājas teātris ar komēdiju „Pidžama sešiem” viesosies Dailes teātrī

Zanda Borga, 01.03.2010. 16:55

Jau pavisam drīz – trešdien, 3. martā, Liepājas teātris atkal viesosies Dailes teātrī, lai plkst. 19:00 iepazīstinātu rīdziniekus un pilsētas viesus ar režisora Rolanda Atkočūna iestudēto komēdiju – M. Kamoleti lugu - „Pidžama sešiem”, kas ir kļuvusi par vienu no Liepājas skatītāju iemīļotākajām izrādēm un Rīgā tika izrādīta jau novembrī Nacionālajā teātrī. Režisors iestudējumu nosaucis par „garnējumu franču gaumē”, kas lieliski raksturo izrādē notiekošo - uz skatuves tiek savērpts īsts kaislību virpulis. Iestudējumā „Pidžama sešiem” ir attēlots asprātīgs, negaidītu un smieklīgu notikumu pilns vakars kādā tipiskā franču ģimenē. Nejauši kopā sanākušie mīlnieki, cenšoties slēpt savas attiecības un atrisināt pārpratumus, samudžina situāciju vēl neatšķetināmākā virpulī, līdz paši vairs nesaprot, kādu lomu šovakar spēlē.
Trešdien Liepājas teātris ar komēdiju „Pidžama sešiem” viesosies Dailes teātrī

Runājot par izrādi, aktieris Edgars Pujāts uzsver, „kā jau komēdijā, izrādē attēlotās situācijas būs ļoti kutelīgas un daudziem zināmas – viss griezīsies ap mīlas četrstūri – sieva, vīrs, mīļākā, mīļākais. Vēl trakāk, cenšoties slēpt savas attiecības, viņi tajās iesaistīs arī apkārtējos. Skatītājam būs interesanti, jo situācija mainīsies ik mirkli – būs uzmanīgi jāseko līdzi notiekošajam, lai saprastu, kurš ar kuru.. un kurā brīdī”.

Lomās: Edgars Pujāts, Jūlija Ļaha, Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Kaspars Gods, Signe Ruicēna (Klaipēdas Universitātes Liepājas teātra aktieru kursa studente).

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas no Ls 4 līdz 10.

Foto: Ziedonis Safronovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV