Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

”Rīgas mākslas telpā” gaidāma laikmetīgās dejas un vizuālās mākslas simbioze

Madara Daudze, 28.04.2010. 14:22

Ceturtdien, 29. aprīlī, plkst.19.00, „Latvijas Profesionālās mūsdienu dejas horeogrāfu asociācija” sadarbībā ar “Rīgas Mākslas telpa” piedāvā baudīt laikmetīgo deju pasākumā „DEJAS diena”. 
”Rīgas mākslas telpā” gaidāma laikmetīgās dejas un vizuālās mākslas simbioze

Skatītājus priecēs Olgas Žitluhinas dejas kompānijas un Latvijas Kultūras akadēmijas Horeogrāfijas nodaļas studentu dejas izrādes „Divreiz vienā upē”, „Vaļā...nelaiž”, „Mans personīgais atslēgas caurums”, kā arī priekšnesums, kas tapis radošajās darbnīcās, profesionāliem horeogrāfiem sadarbojoties ar dejot gribētājiem.

Pirms katras izrādes horeogrāfi dalīsies ar savu nodomu, par ko ir izrāde, veicinot gan izpratni, gan diskusijas skatītāju starpā: kas ir laikmetīgā deja, kādu vēstījumu tā sniedz, kādēļ tiek izmantoti attiecīgie izteiksmes līdzekļi u.c.

Vakara gaitā šī būs arī īpaša iespēja bez maksas apskatīt „Rīgas mākslas telpā” eksponētās izstādes – „Pārmija”, „Ceļojuma piezīmes” un „Dinamo Rīga Mākslas dienas” –, kā arī nesteidzīgi malkojot tasi tējas, baudīt mākslinieciski augstvērtīgas filmas par deju.

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā 2-3Ls, pasākuma dienā – 4Ls! 

Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Serviss” un „Rīgas mākslas telpa” kasēs.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV