Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Liepājā atkal iespējams noskatīties izrādi „Noslēpumainās variācijas”

Zanda Borga, 30.04.2010. 13:29

9. maija vakarā viesnīcas „Promenāde” zālē pēc ilgāka pārtraukuma Liepājas teātris piedāvā skatītājiem noskatīties kamerizrādi „Noslēpumainās variācijas”. Režisors Mārtiņš Eihe franču dramaturga E.E.Šmita lugu iestudējis 2005. gadā, saņemot „Spēlmaņu nakts” balvu nominācijā „Spilgtākā debija”. 
Liepājā atkal iespējams noskatīties izrādi „Noslēpumainās variācijas”

 

Izrādē tiek stāstīts par vientulībā mītošu rakstnieku (Leons Leščinskis), kuram nupat iznākusi grāmata– ilgu gadu sarakste ar tālumā mītošo mīļoto. Pie rakstnieka ierodas žurnālists (Ēriks Vilsons), lai salauztu viņa klusēšanas loku un intervijā atklātu patiesību par mīļoto un pašu mīlestību.

„Noslēpumainās variācijas” ir viena no visintīmākajām Liepājas teātra izrādēm, kur skatītājus no aktieriem šķir vien sarkanas samta lentes. Šajā iestudējumā režisoru visvairāk interesējis aktieru iekšējais pārdzīvojums un spēja šo pārdzīvojumu likt sajust arī skatītājiem. Skatuviskais askētisms ne mirkli neļauj aizklīst skatītājam pie nebūtiskām detaļām, bet visu uzmanību koncentrēt uz aktieri, kurš ir šīs izrādes galvenā vērtība. 

Biļetes iespējams iegādāties Liepājas teātra un visās „Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – Ls 5.

 

 

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV