Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Džūlija Robertsa filmēsies jaunā rom-komēdija

kinokino.lv, 14.07.2010. 17:14

Studijai Sony tik ļoti patīk Džūlijas Robertsas jaunā filma "Eat, Pray, Love", ka tā jau tagad apstiprinājusi jaunu filmu ar šīs filmas galveno zvaigzni un režisoru.
Džūlija Robertsa filmēsies jaunā rom-komēdija

Kā informē Empire, studija nolīgusi filmas "Eat, Pray, Love" režisoru Raienu Mērfiju (viņš atbildīgs arī par populāro seriālu "Glee"), lai viņš sarakstītu un uzņemtu jaunu romantisku komēdiju ar drāmas elementiem, kurā galvenā loma paredzēta Džūlijai Robertsai. Darījuma summa starp studiju Sony un režisoru/scenāristu ir iespaidīga – 5 miljoni dolāru. Projektam pagaidām nosaukuma nav.

Kā tiek ziņots, tas būs stāsts par kādu sievieti, kuras vīrs rūpējas par bērniem, jo sieva cītīgi strādā. Kad viņa zaudē darbu, galvenajai varonei nākas pārkārtot savu līdzšinējo dzīvi. Filmu producēs Bredam Pitam piederošā kompānija Plan B, kas strādājusi arī pie aktuālās "Eat, Pray, Love".

Jaunā Džūlijas Robertsas filma iznāk augusta vidū. "Eat, Pray, Love" (kuras oficiālais latviskojums pagaidām izplatītāja mājas lapā nav pieejams, bet varētu būt "Ēd, lūdz, mīli") ir balstīta uz Elizabetes Gilbertas memuāriem. Tas ir stāsts par sievieti, kura pēc šķiršanās pamet savu darbu un dzīvi lielpilsētā, lai dotos ceļojumā uz dažādām zemēm un atrastu dzīves piepildījumu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV