Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Džūlija Robertsa sajūsmā par filmēšanos "Sniegbaltītes stāstā"

EasyGet.lv, 28.03.2012. 16:19

Aktrise Džūlija Robertsa priecājas par sadarbību ar indiešu izcelsmes režisoru Tarsemu Singu, aktrise saka, ka strādāt ar šo režisoru ir bijis viens no viņas lielākajiem profesionālajiem sapņiem. Aktrise ģimenes filmā „Spogulīt, spogulīt: Sniegbaltītes stāsts" spēlē mantkārīgās, ļaunās karalienes lomu.
Džūlija Robertsa sajūsmā par filmēšanos "Sniegbaltītes stāstā"

Kad kādā intervijā aktrisei tika jautāts, kas pamudināja viņu pieņemt lomu šajā filmā, Robertsa atzina, ka sen sapņoju par iespēju strādāt kopā ar T. Singu: "Viss notika tikai T. Singa dēļ. Esmu sajūsmā par šo puisi, pieņēmu lomu bez liekām diskusijām".

"Tarsems ir lielisks režisors, un viņa darba metodes ir ļoti oriģināls un aizraujošs. Kad viņš uzaicināja mani satikties, vispirms gribēju doties pusdienās ar viņu - sacīja Robertsa - es nebiju pat padomājusi par sarunas tematiem, bet viņš jau pēc neilga brīža bija mani sagūstījis savos „tīklos", no kuriem nebija iespējams izbēgt".

Kinorežisors T. Sings ir slavens ar to, ka savās filmās īpašu uzmanību pievērš vizuālajam noformējumam, kas padara viņa filmas „garšīgas". Katra vizuālā nianse viņa filmās ir noslīpēta līdz pilnībai.

Filmā „Spogulīt, spogulīt: Sniegbaltītes stāsts" režisors pārsteigs skatītājus ar atjautību, iespaidīgu pili un krāšņām dzīrēm, elpu aizraujošām kleitām (Oskara laureātes Eiko Ishioka darbu) un sapņainu, nostalģisku noskaņu, kas pieaugušajiem skatītājiem atsauks atmiņā sapņus un bērnības ilūzijas.

Viena no 2012. gada gaidītākajām pirmizrādēm – filma „Spogulīt, spogulīt: Sniegbaltītes stāsts" Latvijas kinoteātros iznāks 13. aprīlī.

Foto: Džūlija Robertsa filmā „Spogulīt, spogulīt: Sniegbaltītes stāsts". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV