Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Vairs nebūs "Seksa un lielpilsētas"

kinokino.lv, 28.07.2010. 09:46

Filmā pārvērstā seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kristīna Deivisa paziņojusi, ka visticamāk netiks uzņemta trešā kinofilma, raksta E! Online.
Vairs nebūs "Seksa un lielpilsētas"

Pirmā filma "Sekss un lielpilsēta", kas tapa par 65 miljonu dolāru budžetu, iekasējusi 415 miljonus, taču "Sekss un lielpilsēta 2" spēja savākt tikai 280 miljonus dolāru, bet filmas budžets bija 100 miljoni. Vai studija Warner Bros veidos trešo filmu?

„Nedomāju vis, nekas tāds nav dzirdēts," sacīja Kristīna Deivisa. „Es gribētu, lai būtu turpinājums, taču nezinu. Mēs savācām apmēram 300 miljonus visā pasaulē. Bija milzu ažiotāža, ko paši mediji radīja, un pēc tam mūs iznīcināja."

Deivisa gan piebilda, ka viss ir iespējams, un varbūt studija izlemj veidot arī trešo filmu. „Iespējams, es maldos," viņa teica. „Bija laiks, kad domājām, ka filma netiks uzņemta, tā kā nekad neko nevar zināt."

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV