Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

"Seksa un lielpilsētas" veidotāji meklē jaunas sejas

kinokino.lv, 09.02.2011. 09:18

Lai arī pēc "Seksa un lielpilsētas" otrās pilnmetrāžas filmas „panākumiem" tikai retais gaidīja trešo filmu, franšīzes īpašnieki nemet plinti krūmos, bet plāno jaunu stāstu.
"Seksa un lielpilsētas" veidotāji meklē jaunas sejas

Atsaucoties uz portālu /Film, "Seksa un lielpilsētas" producents un studija HBO Film plāno jaunu lielā ekrāna versiju par Keriju Bredšovu – šoreiz izmantojot gana ierastu paņēmienu, proti, prīkvela jeb priekšstāsta uzņemšanu.

Jaunais projekts būs balstīts uz Kendisas Bušnelas grāmatas „The Carrie Diaries" motīviem, kas atspoguļo Kerijas Bredšovas dzīvi un attiecības tīnes vecumā, tātad, 20.gs. astoņdesmitajos gados. Nesen pabeigts šīs grāmatas turpinājums „Summer and the City", kurā deviņpadsmit gadus vecā Kerija no „laukiem" dodas iekarot Ņujorku.

Tiek ziņots, ka producenti neplāno uz lielā ekrāna atgriezt seriāla un pirmo divu filmu zvaigznes, bet gan dot iespēju jaunām aktrisēm. Kā reāla pretendente Kerijas lomai tiek minēta aktrise Bleika Laivlija, kura zināma pēc seriāla "Gossip Girl" un filmas "Pilsēta". Šovasar uz ekrāniem iznāk supervaroņu filma "Zaļais lukturis" ar viņas piedalīšanos.

"Sekss un lielpilsēta" ir ienesīgs zīmols, kas romānu autori Kendisu Bašnelu, kā arī TV seriāla un filmas centrālo varoņu atveidotājas padarījis par superzvaigznēm. Producentu plāns šajā franšīzē radīt vēl kādu ienesīgu projektu ir apsveicams gan no biznesa viedokļa, gan ar mērķi radīt jaunas zvaigznes un, iespējams, jaunu kulta filmu (filmas) miljoniem skatītāju. Informēsim par notikumu attīstību.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Bleika Laivlija

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV