Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Festivālā „LabaDaba" būs skatāmas „Arsenāla" filmas

Zane Dzene, 05.08.2010. 12:41

Pozitīvās mūzikas un mākslas festivālam „LabaDaba", kas norisināsies šajā nedēļas nogalē – 6. un 7. augustā – Līgatnes novada Ratniekos, kinoforums „Arsenāls" sagatavojis vasaras vidum atbilstošu saulainu filmu izlasi. Programma būs skatāma 7. augustā no 10:00 līdz 14:00 Siena šķūnī.
Festivālā „LabaDaba" būs skatāmas „Arsenāla" filmas

Pirmā „Arsenāla" ieskaņas programma bija skatāma jūlijā, Salacgrīvas mūzikas festivālā „Positivus". Arī festivāla „LabaDaba" muzikālo piedāvājumu papildinās „Arsenāla" sagatavotā filmu programma, ko veidos divdesmit visdažādākie kinodarbi – spēles, animācijas un dokumentālās īsfilmas no visas pasaules – un kas tapuši pēdējos divos gados.

Programmas skatītāji varēs sekot līdzi filmām un videomākslai ne vien no Eiropas – Spānijas, Krievijas, Vācijas, Nīderlandes, Lielbritānijas, Polijas –, bet arī ASV, Kanādas, Irānas, Ķīnas, Brazīlijas un Indijas. Tikpat daudzveidīgs ir arī filmu saturs: smeldzīga krimināldrāma, komisks stāsts par spēļu lācīša-mizantropa eksistenciālo krīzi, metafora par dzīvi kā leļļu fabriku, dokumentāli vērojumi par dažādiem cilvēkiem, kas mīl dzīvi, satīra par pārmaiņām, ko divu vīriešu dzīvē ienes litrs vodkas, šausmu stāsts par divām cilvēkēdājām-sirmgalvēm no Saulrieta ielas, komēdija par dzimumu cīņu viena dzīvokļa ietvaros, krāšņa animācija jaunākajiem skatītājiem, kā arī daudzi citi darbi.

Kinoforums „Arsenāls" norisināsies Rīgā no 17. līdz 26. septembrim. Vairāk info: www.arsenals.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV