Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Festivālā "Dirty Drama" dejos fejas

Krista Jansone, 10.09.2010. 12:22

Festivāla "Dirty Drama" ietvaros 16. septembrī 21:30 "I-DEJU radošā grupa" piedāvā 'video un ēnu deju pilnu ar vēlmēm' izrādē "Feju dejas".
Festivālā "Dirty Drama" dejos fejas

Pirmo reizi fejas dejoja 2009. gada rudenī gaismas festivāla "Staro Rīga" ietvaros, kad video projekcijas un ēnu rotaļas izkrāšņoja Ausekļa ielas 4. nama fasādi. Šovasar "I-Deju radošā grupa" ar šo izrādi priecēja festivāla "Positivus" apmeklētājus. Nākamnedēļ būsiet laipni aicināti ļauties feju valdzinājumam, meklējiet tās Spīķeros, Maskavas ielas 12/2. korpusa trešajā stāvā.

"Fejas, vēlmju piepildītājas. Es vēlos vēlēties tik patiesi kā bērnībā. Miglā skriet pa pļavu. Pazaudēt gravitāciju. Kļūt par kosmonautu. Vēlos, lai manas ilūzijas ir īstenība. Spēt iet cauri sienām. Vēlos laiskas svētdienas gultā. Piedzīvot tikšanos pēc ilgas gaidīšanas. Masāžu visam augumam. Kliegt no baudas. Aizņemties laiku. Piedzimt vēlreiz. Pieēsties uz nedēļu. Gribu dēku. Tikt pie pašas skatuves. Saderināšanās gredzenu. Neprātīgi skūpstīties stiprā lietū. Ielīst klēpī. Gribu, lai mani mīl. Staigāt pa ūdens virsmu. Gribu, lai es zinu, ko es gribu. Gribu sapņot un piepildīt. Gribu būt feja," skaidro pašas fejas.

"Dirty Deal Teatro" rīkotais festivāls „Dirty Drama" norisināsies no 16. līdz 18. septembrim. Trīs dienu laikā skatītājiem būs iespēja noskatīties deviņas izrādes, kas nav balstītas uz klasisku dramaturģisku materiālu (lugu).

Festivālā piedalās radošās grupas no Latvijas, Igaunijas un Polijas, tā ietvaros notiks viena pirmizrāde, vienas izrādes demo versijas publiska izrādīšana, kā arī Latvijas- Somijas kopprojekts izrāde-ekskursija pa Rīgas ielām. Pēc katras no festivāla dienā "Dirty Deal Cafe" pārtaps festivāla klubā, gan festivāla apmeklētāji, gan mākslinieki varēs parunāt par teātri un dzīvi, baudīt īpašus kokteiļus un dejot līdz rītam.

Biļetes uz festivāla izrādēm var iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Studentiem, skolēniem un pensionāriem biļete ar īpašu atlaidi!

Info: www.dirtydeal.lv; www.i-deja.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV