Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Filmā "Tron: Mantojums" skan "Daft Punk" mūzika

kinokino.lv, 28.09.2010. 11:35

Elektroniskās mūzikas duets „Daft Punk" izdod filmas "Tron: Mantojums" skaņu celiņu.
Filmā "Tron: Mantojums" skan "Daft Punk" mūzika

Filma "Tron: Mantojums" ir leģendārās 1982.gada zinātniskās fantastikas darba turpinājums un vienlaikus jauna versija, kas risinās digitālā pasaulē. Tā uz ekrāniem iznāks šā gada 17. decembrī un, protams, arī 3D formātā. Jau tagad filmu dēvē par šā gada "Avataru".

"Tron: Mantojumā" kopā ar jaunajām zvaigznēm Garetu Hedlundu un Olīviju Vaildu būs redzams arī pirmās filmas varonis, proti, oskarotais Džefs Bridžess.

Filmas mūzikas celiņu veidojis franču elektroniskās mūzikas zvaigznes „Daft Punk", kuri ievērību guvuši gan ar savu mūziku, gan publisko skatuves tēlu, proti, ar robotiem un mūziķiem ķiverēs.

Kā informē Movie Viral, ir pieejams oficiālā filmas mūzikas celiņa mājas lapa, kurā jau tagad iepriekšpārdošanā var iegādāties albuma digitālo versiju, kā arī pasūtīt CD formātu ar ekskluzīvu skaņdarbu un grupas īpašo TRON plakātu.

Jau tagad tiek ziņots, ka, filmai gūstot labus kases panākumus (par ko mēs nešaubāmies), varam gaidīt turpinājumus (triloģiju).

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV