Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

DMDM notiks „apļošanas" akcija „Labās domas man, Latvijai un Pasaulei"

Nataļja Sujunšalijeva, 30.09.2010. 10:52

Šdien, 30. septembrī, plkst. 14:00 Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (Skārņu ielā 10/20, Vecrīgā) pirmā stāva vestibilā notiks „apļošanas" akcija „Labās domas man, Latvijai un Pasaulei".
DMDM notiks „apļošanas" akcija „Labās domas man, Latvijai un Pasaulei"

Akcija „Labās domas man, Latvijai un Pasaulei" paredz vienlaicīgu un saskaņotu kopīgu „apļošanu" 10 – 15 minūšu garumā daudzās Latvijas pilsētās, novados un vairākās pasaules vietās. Šajā pasākumā ir aicināts piedalīties ikviens LABAS, POZITĪVAS DOMAS radītājs. Domas, kas veltītas maziem sapņiem un lieliem dzīves mērķiem. Domas, kuras ir gan vispārcilvēciskas, gan ļoti personīgas, ģimeniskas, gan valstiskas un starptautiskas. Domas katram SEV, savai zemei, savai tautai, savai valstij un savai planētai. Akcijas organizētāji tic, ka kopīgā radošā darbošanās piešķirs labajām domām lielu spēku.

Apļošana ir zīmēšanas tehnika, kurā ar zīmuli vai pildspalvu tiek vilkti vienlaidus spirālveida apļi no lapas centra uz malām un atpakaļ – līdz izveidojas „virpulis". Nepārtraukta „apļošanas" kustība, zīmuli neatraujot no papīra, nodrošina skaņas rašanos. Šis process ir elementārs, pat mazliet bērnišķīgs, bet ļauj izjust zīmēšanas prieku ikkatram cilvēkam un izbaudīt kopīgas radošas darbības rezultātu.

Pasākuma mērķis ir ikvienam akcijas dalībniekam ļaut piedzīvot vienkāršu, bet unikālu sava radošā gara brīnumu, kā arī sajust kopdarbošanās prieku, cilvēcīgās pašapziņas un vienotības sajūtu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV