Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Nikolsons un Krūzs dosies uz Balto namu?

kinokino.lv, 07.10.2010. 13:44

Holivudas zvaigznes Toms Krūzs un Džeks Nikolsons, ļoti iespējams, būs redzami kopā uz lielā ekrāna jaunā komēdijā "El Presidente", raksta Los Angeles Times.
Nikolsons un Krūzs dosies uz Balto namu?

Abi aktieri kopīgi filmējušies 1992.gada lentē "Daži labi vīri" ("A Few Good Men"), kura iekasējusi iespaidīgu summu, 243 miljonus, un tika nominēta četrām ASV Kinoakadēmijas balvām.

Studija Warner Bros. jaunajā lentē Džekam Nikolsonam ir piedāvājusi ASV prezidenta lomu, bet Tomam Krūzam slepenā aģenta lomu. Pagaidām līgumi nav parakstīti, tomēr, kā norāda vairāki avoti, nevajadzētu būt iemesliem, lai abas zvaigznes no darba atteiktos.

Filma "El Presidente" būs komēdija par notikumiem un attiecībām starp valsts prezidentu un slepenā dienesta aģentu, kad abiem nākas bēgt no nepatikšanām. Noprotams, ka starp abiem filmas varoņiem būs gan komiski brīži, gan spriedze, gan draudzība.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV