Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Jūens Makgregors būs Greenpeace aktīvists

kinokino.lv, 05.01.2011. 17:23

Aktieris Jūens Makgregors gatavojas piedalīties filmā par kapteini Polu Vatsonu, vienu no zināmākajiem „eko-pirātiem" un vaļu aizstāvjiem, informē Slashfilm.
Jūens Makgregors būs Greenpeace aktīvists

Pols Vatsons ir viens no organizācijas Greenpeace agrīnajiem dalībniekiem. Lai arī šajā organizācijā viņš nepiedalās savu radikālo cīņas metožu dēļ, kapteinis Vatsons ir viens no mūsdienu aktīvākajiem vaļu medību pretiniekiem. Viņa kuģis un komanda regulāri cīnās pret japāņu zvejas kompānijām, kas medī vaļus. TV kanālā Animal Planet tiek demonstrēts realitātes šovs "Whale Wars" par kapteiņa cīņu pret vaļu medniekiem.

Filma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem, jau vairākus gadus ir iestrēgusi izstrādes stadijā, taču tagad darbs pie filmas uzņem apgriezienus – ir pabeigts filmas scenārijs, kā arī veikti citi sagatavošanās darbi.

Lai arī oficiāla paziņojuma no aktiera pārstāvjiem nav, pats kapteinis Vatsons apgalvo, ka viņam ir pieejama informācija par Jūenu Makgregoru kā galvenās lomas atveidotāju.

Ziņa publucēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV