Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Jūens Makgregors aizstās Džoniju Depu Terija Giljama filmā

kinokino.lv, 18.05.2010. 15:19

Režisors Terijs Giljams apstiprinājis, ka viņa gaidāmās filmas “Vīrs, kurš nogalināja Donu Kihotu” aktieru ansamblim pievienojies Jūens Makgregors.
Jūens Makgregors aizstās Džoniju Depu Terija Giljama filmā

Režisors atrodas Kannu festivālā, kur britu kino žurnālam Empire pavēstījis šo jaunumu par filmu, kas izziņota jau sen, taču pagaidām (līdz šim brīdim) būtisku pavērsienu projekta attīstībā vēl nav bijis.

Sākotnēji filmai bija piesaistīts superzvaigzne Džonijs Deps, taču ņemot vērā aktiera aizņemtību ceturto “Karību jūras pirātu” uzņemšanā šovasar, Terijs Giljams lomai nupat apstiprinājis citu superzvaigzni – Jūenu Makgregoru. Filmas “Vīrs, kurš nogalināja Donu Kihotu” uzņemšanas sākums plānots šā gada septembrī.

Filma būs stāsts par kādu mūsdienu reklāmas aģentūras šefu, kas dodas uz 17.gadsimta Spāniju, kur satiek pašu Donu Kihotu un iekuļas neticamos piedzīvojumos, jo Dons Kihots viņu uzskata par savu kompanjonu Sančo Pansu. Makgregoram tiks šī viltus Sanču Pansas loma, savukārt Dona Kihota lomā filmēsies oskarotā amerikāņu leģenda Roberts Divāls.

Terijs Giljams ir meistars vizuāli un sižetiski krāšņu filmu veidošanā, saņēmis godalgas par tādām filmām kā “Brazīlija”, “12 pērtiķi”, “Bailes un naids Lasvegasā” un citām.

Režisors par Divālu saka: „Roberts Divāls ir viens no labākajiem, turklāt – viņš prot jāt ar zirgu!”. Piezīme par zirgu ir vietā, jo Divāls ir zināms pēc lomām vairākās klasiskās vesternu filmās. Režisors turpina par Jūenu Makgregoru: „Jūens ar katru gadu kļūst arvien labāks, viņš bija lielisks filmā “Rēgu rakstnieks”. Ir daudz šķautņu, kuras Jūens sen nav atklājis filmās, un nu viņam būs iespēja tās atklāt!”.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV