Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Giljermo Del Toro izvēles priekšā

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 09.03.2011. 09:52

Giljermo Del Toro saņēmis piedāvājumu no Legendary Pictures uzņemt "Pacific Rim", kas režisoru novedis svarīgas izvēles priekšā.
Giljermo Del Toro izvēles priekšā

Iepriekš ziņojām, ka režisora Giljermo Del Toro filmā "At The Mountains Of Madness" piekritis filmēties Toms Krūzs. Savukārt producents Dons Mērfijs atklāja, ka darbu pie projekta plānots uzsākt šī gada jūnijā.

Kino pasaulē notikumi mainās tikpat ātri, cik hokeja laukumā, proti, kompānija Legendary Pictures režisoram izteikusi piedāvājumu uzņemt "Pacific Rim", mēģinot iekārdināt un aizvilināt viņu prom no "At The Mountains Of Madness".

Lieta tāda, ka Universal Pictures vilcinās ar punkta uzlikšanu uz „i", jo šausmu filma "At The Mountains Of Madness" prasītu apmēram tikpat lielus izdevumus, cik "Pirmsākums".

Kā ziņo Deadline.com, Legendary Pictures kādu laiku kopā ar Del Toro strādā pie "Pacific Rim", tāpēc šī vilcināšanās varētu novest pie tā, ka Universal Pictures nāktos noskatīties, kā režisors piekritīs Legendary Pictures piedāvājumam.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Giljermo Del Toro

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV