Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Eimija Adamsa atveidos Luisu Leinu

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 28.03.2011. 09:45

"Cīnītāja" zvaigzne piekritusi filmēties jaunajā Zaka Snaidera "Supermena" versijā, kur viņa atveidos žurnālisti Luisu Leinu, raksta Collider.com.
Eimija Adamsa atveidos Luisu Leinu

36 gadus vecā aktrise šo iepriecinošo vēsti saņēma no režisora Zaka Snaidera, kurš patlaban atrodas Parīzē, izrādot savu jauno filmu "Sucker Punch".

„Bija iestājusies neliela krīze šīs lomas atveidotājas meklējumos, tomēr pēc tikšanās ar Eimiju Adamsu man bija skaidrs, ka tieši viņai būs pa spēkam atveidot Luisu Leinu," intervijā Collider.com režisors stāsta par savu izvēli. Tāpat viņš atzīst, ka izvēle nav bijusi viegla, jo notika vairākas noklausīšanās, tāpēc šis esot liels solis uz priekšu.

Tomēr Snaiders nevēlējās atklāt sižeta detaļas par filmu, vien atkārtojot, ka vēlas "Supermenu" pasniegt mūsdienu cilvēkam saprotamā valodā.

Jau iepriekš esam rakstījuši, ka Supermena lomu ieņēmis Henrijs Kavills, bet viņa mātes un tēva lomas atveidos Diāna Leina un Kevins Kostners.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Eimija Adamsa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV